Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Задържан е партньорът на собственика, чието заведение беше потрошено

Закон и ред

Задържан е партньорът на собственика, чието заведение беше потрошено

Снимка:

Издирват се извършителите на вандалската проява

Вече има задържан за вандалската проява в известно столично заведение. Арестуван е поръчителят на атаката, който е партньор на собственика на заведението.

Снощи група мъже нахлува в столичното заведение на бул. „Тодор Каблешков“ и започва да чупи и унищожава имуществото на обекта. Мъжете са били без маски и не са се криели. В момента самите извършители се издирват, като от полицията смятат, че до края на деня ще има развръзка по случая.

Основната версия за наказателната акция са неуредени бизнес отношения. Това потвърди пред bTV шефът на столичната полиция ст. комисар Георги Хаджиев.

Двамата мъже са съдружници в строителна фирма, работили са по сериозни проекти. Между двамата обаче са възникнали несъгласия - съдружниците не са успели да поделят бизнеса си.

 „Между двамата има финансови отношения във връзка с работата им в две общи фирми – не са реализирани доста проекти”, коментира Хаджиев.

„Нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива финансови, търговски бизнес дела, но категорично този вандалски акт трябва да бъде осъден и трябва да ви кажем, че ние от вечерта работим изключително активно. В момента колегите провеждат оперативно-издирвателни мероприятия заедно с колегите от главната дирекция – така или иначе аз съм убеден, че в днешния ден извършителите на това нападение ще бъдат установени и задържани”, каза директорът на СДВР.

Вчера не е подаден сигнал на 112, а на частната фирма, която охранява заведението.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив