Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Заловиха 34-годишен мъж от Средец, поръчал убийството на бившата си приятелка

Закон и ред

Заловиха 34-годишен мъж от Средец, поръчал убийството на бившата си приятелка

Заловиха 34-годишен мъж от Средец, поръчал убийството на бившата си приятелка - Tribune.bg
Снимка:

За извършването на убийството мъжът е платил 2500 евро

Полицията в Бургас залови 34-годишен мъж от Средец с инициали А.К, който е поръчал убийството на бившата си приятелка на мъж от русенското село Дъскотна. За целта е платил 2500 евро, предаде БГНЕС.

На 19 февруари тази година наетият мъж е направил опит да взриви със самоделна бомба дома на млада жена в айтоското село Черноград. Бомбата се е взривила в двора, образувала е трийсетсантиметрова дупка, но пострадали няма. Извършителят също е задържан.

„При претърсване и обиск в жилището беше открита ръчна бойна граната, един брой тротилова пресовка, капсулдетонатор, огнепроводен шнур, палка за ръчна граната и голямо количество бойни патрони 22 калибър”, заяви ст. комисар Радослав Сотиров - директор на Областната дирекция на МВР в Бургас.

По думите на окръжния прокурор Георги Чинев мотивите за извършването най-общо могат да бъдат сведени до битови, а именно афектът на подбудителя от обтегнатите отношения с лице, с което в миналото е имал интимна връзка и от което има дете. Въпросният подбудител не е признавал бащинството на детето и то е установено по съдебен ред в резултат на иск за установяване на бащинството. Била е присъдена и издръжка, която той първоначално е отказал да плаща.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати