Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Кристиан Николов иска домашен арест с гривна

Закон и ред

Кристиан Николов иска домашен арест с гривна

Снимка:

Очаква се решението на съда

Защитата на Кристиан Николов, обвиняем за смъртта на журналиста Милен Цветков, поиска от Софийския градски съд той да бъде пуснат под домашен арест и да се следи с електронна гривна.

"Едно семейство вече е почернено, защо трябва да почерняме и второ. Кристиан Николов е осъзнал какво е направил, има отлични характеристични данни", посочи адв. Любомир Таков, пише "24 часа". Той настоя, че срещу клиента му се води манипулативна кампания и няма доказателства, че умишлено е причинил смъртта на журналиста.

Според прокуратурата има такива доказателства. Свидетелите, записите от камери и наркотиците в кръвта на Кристиан потвърждават точно обратното. Джипът на Кристиан е бил технически изправен. Обвиняемият е имал възможност да го управлява и да спре преди удара. Освен това Кристиан е имал пряка видимост, видял е червения светофар и колата на Цветков пред него, сочат събраните доказателства по разследването.

„Изказвам искрени съболезнования на семейството на Милен Цветков. Съдействам на разследването. Смазан съм от медийната атака срещу мен. Знам какво ме чака. Ще поема пълна отговорност. Моля да измените мярката ми в домашен арест с електронна гривна. В този момент имам нужда да бъда със семейството си“, заяви пред съда и обвиняемият за смъртта на Милен Цветков.

Очаква се решението на съда.  


Коментари (1)

Няма ....страшно , съдът на Лозан Панов е милозлив към заможни клиенти ! Сигурен съм , че ще изкара "пансион" две три години ,и ...ще се поправи!
02.11.2020 15:11 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още