Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Засякоха нарушения на мерките за студентския празник

Закон и ред

Засякоха нарушения на мерките за студентския празник

Снимка:

Най-фрапиращ е случаят на наргиле бар на пазар „Илинден”, който е отворил врати за 40 души

Повечето заведения, ресторанти, къщи за гости и хижи спазиха противоепидемичните мерки и ограниченията на студентския празник – 8 декември.

Не липсваха обаче и нарушители -повечето, от които в София. Столицата беше и най-проверявана през вчерашната вечер. Данните показват, че 1000 обекта са били посетени в страната от органи на МВР като 360 от тях са в София.

Седем акта са съставени в столицата, един собственик е отказал да допусне проверяващи в обекта си и е арестуван за неизпълнение на полицейско разпореждане.

Най-фрапиращ е случаят на наргиле бар на пазар „Илинден”, който е отворил врати за 40 души. Пред NOVA собственикът на пазара заяви, че го е дал под наем за вечерта на частно лице, за частно парти.

След купона, днес барът е заключен.

„На юридическото лице е съставен акт за нарушение по Закона за здравето. На управителя също. Намерено е и нерегламентирано съхраняване на тютюн”, обясни министърът на вътрешните работи Христо Терзийски. По думите му е установено само едно работещо заведение, което работи – и то е в Асеновград.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още