Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Желязков: Случайно се срещнахме с Бенчо Бенчев в Гърция

Закон и ред

Желязков: Случайно се срещнахме с Бенчо Бенчев в Гърция

Желязков: Случайно се срещнахме с Бенчо Бенчев в Гърция - Tribune.bg

Димитър Желязков потвърди показанията на Бенчо Бенчев, че двамата случайно са се срещнали в Гърция, където е бил с момиче на повикване, чието име не си спомня и са решили просто така да отидат в Турция, където и бяха задържани, съобщи bTV.

Районният съд в Бургас разпита чрез видеоконферентна връзка Митьо Очите от Софийския затвор, където е задържан с обвинение за ОПГ за палежи, рекети и изнудване.

"Две години след случая аз не мога да разбера какво толкова направих, че да ме водят като обвиняем, не съм извършил престъпление просто, няма такова“, заяви Бенчо Бенчев.

Бенчев беше арестуван в Истанбул по искане на българските съдебни власти. Според прокуратурата на 2 август миналата година той е закарал Митьо Очите от Солун, през границата между Гърция и Турция до Истанбул. За два му предоставил за ползване стая в хотел, която била резервирана на името на Бенчев. А това се е случило докато българските власти издирваха Митьо Очите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

кесо Абе, Митьо, кажи им на ония "инквизитори", че си го спрял случайно на автостоп и като си му разказал една сърцераздирателна история в стил бразилска сапунка, "добрия" сънародник Бенчо е предложил да те закара до Истанбул.
08.07.2020 13:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети