Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Жена е починала след побой в шуменско село

Закон и ред

Жена е починала след побой в шуменско село

Жена е починала след побой в шуменско село - Tribune.bg
Снимка:

68-годишна жена от село Цани Гинчево е починала, след като станала жертва на грабеж, придружен с побой. Случаят е от събота сутринта, а информация беше изнесена днес от полицията и прокуратурата, съобщава БНР.

Съсед на жената я намерил в безпомощно състояние и подал сигнал на телефон 112. Пострадалата е откарана в шуменската болница, била е с множество фрактури от побой, нанесен с дървена цепеница. Жената е разпознала нападателя, който живее близо до дома ѝ, обяви директорът на Областната дирекция на МВР – Шумен старши комисар Ялчън Расим.

„В рамките на два-три часа е установен и задържан некриминално проявен, 25-годишен мъж от село Цани Гинчево. Има данни, че същият е употребявал наркотици. Тя е посочила името на извършителя, но паралелно с това нашите служители, без да знаят това, са задържали същия човек за това деяние“, обясни директорът на полицията.

Извършителят е задържан, срещу него е образувано досъдебно производство за грабеж, придружен със средна телесна повреда. В сряда вечерта обаче пострадалата е починала в болницата. Това ще наложи преквалифициране на деянието, уточни окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева.                                                                                                    


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати