Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Жената на Лозан Панов даде абсурдно обяснение за евтиния си апартамент

Закон и ред

Жената на Лозан Панов даде абсурдно обяснение за евтиния си апартамент

Жената на Лозан Панов даде абсурдно обяснение за евтиния си апартамент - Tribune.bg

Излага го като жената на Радев

Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов – Елисавета най-накрая проговори за придобиването на жилище и два гаража в столичния квартал „Изток“ за рекордно ниските 93 хил. лв.. Това обаче тя направи само пред една медия – в предаването  „120 минути“ по bTV .

Посочи, че е купила имота през 2013 година.

„В този период никой не инвестираше в строителство. Хората предпочитаха да влагат спестяванията си в депозити. КТБ все още не е фалирала, банковият сектор се ползва с много добър имидж. Това е първият компонент, който играе роля върху цената. Вторият компонент е, че аз закупих не сграда, а право на строеж, което означава, че аз поемам риск“, отговори тя на въпроса как е постигната цена от 465 евро/кв.м. за закупуване на имот в сграда в престижен квартал.

Обяснението ѝ обаче не звучи логично – за сравнение председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев е нападнат, че е придобил апартамент на цена от 1000 евро на кв.м. Освен това жилището на Елисавета е в престижния квартал „Изток“.

През седмицата тя първо обяви пресконференция за подбрани медии, но когато разбра, че ще присъстват и други медии, тя не се появи. Явно след това е решила да даде интервю само на един журналист - Светослав Иванов. Самият той съобщи, че интервюто е на живо. Според Канал 3 обаче това е лъжа и интервюто е било направено предварително – т.е. излъчен е запис. Това позволява разговорът да бъде монтиран. От Канал 3 дори са изпратили екип пред сградата на bTV, за да изчакат известната като „Черен лебед“ съпруга на Панов. Тя обаче нито е влязла, нито е излязла от сградата, което доказва, че излъченото интервю е на запис.

По този начин тя избегна въпросите на останалите медии и не отговори на много питания.

Въпреки скандалът с евтиния апартамент в луксозния квартал, Лозан Панов продължава да заема длъжността си. Пламен Георгиев и Борислав Сарафов излязоха в отпуск, докато тече проверка на имотите им. Панов обаче не смята, че трябва да постъпи така, въпреки проверката срещу него и съпругата му и дори се обяви за „най-минатия“. Скандалното бе, че съпругата му нападна съдебната система в България, макар мъжът ѝ да е част от нея. Стана ясно и че смята да съди България в Страсбург, защото „искала признание от легитимен орган“. Така тя злепостави съпруга си подобно на съпругата на президента Радев.

На въпрос на водещия, защо Панов е част от съдебната система, в която очевидно не вярва, Панова отговори, че съпругът ѝ ще се бори докрай.

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема