Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Жестока катастрофа: Петима души загинаха край Пазарджик

Закон и ред

Жестока катастрофа: Петима души загинаха край Пазарджик

Снимка:

Неопесъчен път, заледяване и гъсна мъгла довели до пътния ад

Петима души са загинали в тежка катастрофа между пазарджишките села Звъничево и Братаница. Инцидентът е станал около 7 часа сутринта на надлез. По предварителна информация 11 автомобила са били в пътния ад. В момента се установява самоличността на загиналите и ранените.

Установено е, че при удар на лек автомобил и миниван на място са загинали четирима от хората в леките коли, съобщиха от МВР. 

Допълнително в ударените автомобили са се блъснали още няколко презовни средства, като при тях няма пострадали, но са нанесени материални щети.

Причина за трагедията е неопесъчен път в условията на гъста мъгла и заледяване, соча първоначалния анализ на униформените.

За изваждането на телата от силно деформираните автомобили се е наложило използването на режещи инструменти от пожарникарите.

В момента пътят е затворен и се извършва оглед от органите на реда.

Временно е ограничено движението по път II-84 Звъничево - Велинград в участъка Звъничево - Вaрвара поради пътнотранспортно произшествие, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Обходният маршрут е по път III-8402 село Вaрвара - Септемврийски ханчета.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още