Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Жестоко убийство на дете в Сливенско

Закон и ред

Жестоко убийство на дете в Сливенско

Снимка:

Издирват 21-годишен мъж за убийството на 7-годишно момиченце

Жестоко убийство в Сливенско. 7-годишно момиченце е изнасилено и пребито до смърт в село Сотиря. Открито е в тежко състояние в края на селото и веднага е отведено в болница. Въпреки усилията на лекарите, то е починало. Детето е намерено около 15 часа в четвъртък. То живее с баба си  и дядо си, тъй като майка му работела на морето.

За жестокото убийство се издирва 21-годишен мъж, съобщава Нова ТВ. Мартин Стоянов Трифонов е обявен за издирване още вчера. Вчера заподозреният е видян да пие алкохол близо до магазин в селото. Момиченцето пък отишло да си купи сладолед. Според сведения на местни жители той е лежал в затвора за кражби. Не живее в селото, а в близка вилна зона. Странял е от всички. Но и друг път е заплашвал деца с нож. Сплашвал е местни жители с пистолет.      

Силите на реда издирват предполагаемия извършител по земя и по въздух. Над района кръжи хеликоптер. Пристигнали са и криминалисти от София. Мобилизирани са военни и пожарникари. Малко след 15 ч. входовете на селото били блокирани. Предполага се, че заподозреният е избягал в близката гора, която е гъста и трудно проходима.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив