Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Жестоко убийство: в Ново село мъж преби до смърт възрастна англичанка

Закон и ред

Жестоко убийство: в Ново село мъж преби до смърт възрастна англичанка

Жестоко убийство: в Ново село мъж преби до смърт възрастна англичанка - Tribune.bg
Снимка:

Убийство на 60-годишна англичанка потресе великотърновското Ново село. Късно снощи по случая е задържан 35-годишен мъж, съобщава БНТ.

60-годишната жена живеела сама в Ново село от около 8 години, но от няколко дни никъде не излизала и в селото се разтревожили за нея.

„Така изпратихме двама англичани да видят какво става с нея, които сварват там непознат мъж, който при вида им побягва през дворовете“, описва случая кметът на Ново село Христо Христов.

Жената е открита мъртва в селскостопанска постройка. На място пристигат екипи на полицията, а местни жители организират обход.

„Започнахме обход на близките до пътя къщи, навързахме някои неща и търсейки дядо Георги, който си мислехме, че може да познава това лице, опитният инспектор веднага разбра, че дядо Георги има гости“, разказва още кметът на Ново село.

Мъжът е задържан и по неофициална информация е направил самопризнания за убийството. Версиите за жестоката трагедия тепърва ще се изясняват. Разследването по случая продължава.

Според нова Нова ТВ в самопризнанията си младият мъж казал, че е пребил до смърт 60-годишната жена от ревност. Разследващите търсят и финансови мотиви.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати