Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Жестокото убийство в Хасково било извършено от сина на жертвата

Закон и ред

Жестокото убийство в Хасково било извършено от сина на жертвата

Снимка:

Жестокото убийство, което беше извършено в Хасково преди дни, е дело на сина на жертвата.

74-годишна жена беше убита на 5 януари в Хасково. Тялото ѝ беше намерено в дома ѝ с множество следи от наранявания. По него имало синини, а при извършената аутопсия е било установено, че починалата има счупена дясна ключица, счупени ребра в дясно и ляво междуребрие, счупена подбедрица и множество хематоми в лицевата част и по тялото, които са и причината за настъпване на смъртта.

Днес като обвиняем беше привлечен 39-годишният син, съобщиха от прокуратурата в града. Установено е, че във фаталния ден, той е убил майка си чрез нанасяне на удари по лицето, ръцете и шията и чрез притискане на краката и гръдния кош. Убийството е било умишлено,с мятат разследващите.

В хода на разследването е бил извършен оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели и са били назначени ДНК и съдебномедицински експертизи.

Г.И. е бил задържан от органите на МВР за срок от 24 часа, а след привличането му в качеството на обвиняем е било постановено и задържането му за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжна прокуратура - Хасково да внесе в съда искане за вземане на мяркa за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемия.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още