Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Журналистът Димитър Стоянов от Bird нападнал и наранил служител на НАП, арестуван е (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Закон и ред

Журналистът Димитър Стоянов от Bird нападнал и наранил служител на НАП, арестуван е (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Журналистът Димитър Стоянов от Bird нападнал и наранил служител на НАП, арестуван е (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

МВР публикува видео от охранителните камери, на което е записано нападението на разследващия журналист от BIRD.BG Димитър Стоянов, въоръжен с пистолет.

Той беше задържан снощи за 24 часа за хулиганство, тъй като нападнал с хладно оръжие служител на НАП в столичния квартал „Хаджи Димитър“ около 18:30 вечерта.

„Във връзка с появили се спекулации, уточняваме че журналистът Димитър Стоянов е задържан за 24 часа за хулиганство и заплаха с оръжие. Задържането е след получен сигнал в полицията от гражданин“, уточниха от пресцентъра на МВР.

Самият Стоянов твърди в профила си във Фейсбук, че е бил нападнат в гръб. Кадрите показват, че той се отдалечава от човека, с когото се е получила конфликтната ситуация и наистина е с гръб към него, но после се обръща и вади пистолета, като го насочва срещу неизвестния мъж.

На видеото се вижда и жена, която се опитва да успокои афектирания Димитър Стоянов, а миг по-късно към тях се приближава трети мъж. Инцидентът обаче се развива на тротоара пред сграда.

"Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и после ще те нападне в гръб, ще те издере като гневна жена и ще обясни как ще те убие. А ти дори нямаш идея от къде ти е дошло. Още се чудя провокация ли е или идиот", написа той в профила си във Facebook.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети нападение, побой
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети