Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Без разрешително: Ален Делон с арсенал от 72 оръжия и над 3000 патрона

Life

Без разрешително: Ален Делон с арсенал от 72 оръжия и над 3000 патрона

Без разрешително: Ален Делон с арсенал от 72 оръжия и над 3000 патрона - Tribune.bg
Снимка:

Френската полиция иззе 72 различни оръжия и над 3000 амуниции от дома на френската кино легенда Ален Делон, пишат световните агенции. В дома му е открито и стрелбище с мишени.

Според държавното обвинение Ален Делон не притежава разрешително за оръжие. Претърсването е извършено във вторник, след като съдебен изпълнител е изпратен в дома на Делон и е забелязал оръжие. Той подава сигнал до съдията, който назначава проверка.

88-годишният актьор е част от френската Златна ера в киното. Познат е най-вече с роли на корави и опасни мъже. През последните години Ален Делон е в лошо здравословно състояние, след като през 2019 г. получи инсулт.

Скандалите между членове на семейството му са редовно на първите страници на вестниците във Франция. За последно трите му деца отхвърлиха публично констатациите на лекар, назначен от съдебен състав да прегледа Делон. Прегледът е част от дело, което семейството води срещу негов асистент, за когото се твърди, че е прилагал морален тормоз на френската кино легенда.

Последната публична проява на Ален Делон беше през 2019 г., когато получи почетна Златна палма на фестивала в Кан.

През септември 2019 г. Делон присъства на погребението на своя близък приятел – кино легендата Жан-Пол Белмондо в Париж.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати