Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Скандал между продуцентите на „Биг Брадър“, говори се и за поръчково убийство

Life

Скандал между продуцентите на „Биг Брадър“, говори се и за поръчково убийство

Скандал между продуцентите на Биг Брадър, говори се и за поръчково убийство - Tribune.bg

От няколко дни в мрежата гърми скандал, според който продуцентът Нико Тупарев и съпругата му Екатерина Тупарева са били поканени да дадат обяснения в СДВР заради организирането на поръчково убийство на техен партньор, твърди Narod.bg.

Известният телевизионен продуцент Никола Методиев Тупарев, който стои зад популярни шоу формати по NOVA и bTV като „Ергенът”, „Биг Bрадър”, „Денсинг старс”, „Стани богат”, „Игри на волята“ и много други, заедно с жена му – собственичката на рекламната агенция „Огилви София” ООД Катя Тупарева, преди дни са разпитвани в Софийската градска прокуратура по сигнал за мокра поръчка.

Сега, обаче, в условията на неотложност, двамата са привикани от криминалисти и в Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), за да дадат показания за организиране на поръчково убийство на партньор на Нико Тупарев, с когото продуцентът имал текущи правни спорове.

Достоверни източници потвърдиха, че двамата са привикани незабавно в службите и им е съставен предупредителен протокол, като получената информация е изпратена по служебен път в прокуратурата за последващи действия.

Странно, но факт – актуалното местоположение на Тупарев и Тупарева към момента не е известно, от изданието твърдят, че са потърсили семейството за коментар, но те не отговаряли на телефоните си.

Службите разследват данни за мокра поръчка, която Нико Тупарев и жена му Катя дали на силова групировка с цел физическо посегателство върху техния партньор.

Мотивът на милионерите било нежеланието на съдружника на Нико Тупарев да напусне много печелившият им общ телевизионен бизнес, от който Тупарев искал принудително да го отстрани.

По мнение на експерти въз основа на публични документи Нико Тупарев печели на годишна база чрез мрежата си от свързани фирми „Олд Скул” ЕООД, „Еф Хикс Камера” ООД, „Републик ъф Кънтент” ООД, „Ту бай Ту” ООД и „Българиан Филм Продъкшън Сървисис” ЕООД от работата им в националните телевизии bTV и Нова между 4 и 7 милиона лева на година.

Именно тлъстите печалби станали причина за желанието да бъде отстранен дългогодишният му партньор.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Биг Брадър
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети