Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 10.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.06.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Труден момент за вас. Трябва да пренасочите емоционалните си импулси към физически труд или упражнения. За вас е по-добре да не упорствате, тъй като това може да ви отведе по грешен път в търсенето на късмет и щастие.

Телец – Показвате олимпийско спокойствие, което ще ви позволи да контролирате събитията. Дори малките семейни неприятности да ви дестабилизират, все пак оставате внимателни към нуждите на близките си.

Близнаци – В областта на любовта ще можете да разрешите някои недоразумения, които сте имали с любимия човек. Що се отнася до здравето, възможно е да имате проблеми с концентрацията, неразположение, но също така при някои представители на зодията може да има проблеми с бъбреците.

Рак Що се отнася до любовта, можете да очаквате промени в поведението на партньора си. В областта на здравето ще имате възможност да се възстановите. Време е да укрепите имунитета си и да увеличите приема на витамини и минерали. Избягвайте прекомерния стрес и правете само това, което ви харесва.

Лъв – Възможно е през втората половина на този период да имате проблеми на работното място. Може да има и промени в тази област. В областта на здравето може да се очаква да се проявят хронични проблеми, свързани със сърцето, кръвното налягане, кръста или очите. Сега вашите слаби точки са активирани, така че е важно да бъдете внимателни.

Дева – Не си давайте днес много зор в работата. Повече почивайте или се занимавайте с нещо, което ще ви носи удоволствие или ще ви е по-леко да правите. Може да се усещате вътрешно напрегнати, но скоро това ще отмине.

Везни – Не се страхувайте да действате по такъв начин, който да е добре за вас, а не за някой друг. Малко егоизъм няма да ви навреди. Може да не се чувствате комфортно в този ден, но на следващия усещането ви ще е друго. Разбира се избягвайте да преминавате от една крайност в друга.

Скорпион – Промените, които ще се появят, ще ви отворят нови възможности, следете ги. Използвайте възможността да откриете нови пътища, те ви отварят врати за големи перспективи. Смирението, искреността и лоялността са ключовете на успеха.

Стрелец – Вашият социално-професионален живот преминава през възходи и падения, признанието е следвано от критика, независимостта е заменена от дисциплина. Бъдете търпеливи: след няколко дни ситуацията ви ще се стабилизира.

Козирог – Ще видите по-ясно нещата, ако сте в ситуация на избор. Нещо ново ще ви помогне да си направите равносметка. Това е ключов етап, през който разбирате какво е вашето призвание и тръгвате по нов път, макар и рисков.

Водолей – Имате усмивка, добро настроение и създавате приятна атмосфера около себе си. Погрижете се за здравето си и не натрупвайте твърде дълго стреса, произтичащ от многобройните ви дейности, давайте си почивка от време на време ...

Риби – Ако решите да изразявате мнението си, не изпадайте в излишни подробности, ограничете се до общата картина. През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания, но не бързайте да им се отдавате.

Съветите на Фортуна

Днес има новолуние и пръстеновидно слънчево затъмнение. Основната мисия на затъмненията е да ни върнат на правия път за изпълнение на мисията на живота. Всеки в някаква област от живота ще усети въздействието на затъмнението в близко бъдеще и със сигурност най-вече Близнаци, Стрелец, Дева и Риби.

Новолунието и затъмнението с ретрограден Меркурий са в съвпад, в квадратура с Нептун, така че по някакъв начин всичко може да изглежда доста объркващо в началото. Каквото и да е било спирачка за живота ви в миналото, сега ще излезе на повърхността и ще ви даде още един шанс да направите някои неща, този път по правилния начин. Ще има неща, които ще променят живота ви отдолу догоре.

Недовършените истории трябва да свършат. Ще бъдете принудени да се изправите срещу думите, които преди време сте казали и хората, които умишлено сте избягвали, но ако сте честни, всичко може да се обърне във ваша полза. В зависимост от сектора в личния хороскоп, който ще активира затъмнението, можете да разберете къде ще бъде насочен фокусът ви ...

Просто следвайте знаците, те са там ... Нищо не е невъзможно ... Нищо не е случайно ... В момента сме в много предизвикателен период, който ще отвори вратата за мнозина към нов, по-добър свят.

Още можете да прочетете тук:

Новолуние и пръстеновидно слънчево затъмнение


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети