Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя - 18.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя - 18.11.18

Дневен хороскоп – неделя - 18.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е удачен за постъпки, които се правят от сърце

Овен – Възможно е да ви се струва, че днес всички около вас се хващат за всяка казана дума от вас. Няма причина обаче да се притеснявате. Не е нужно да поемате инициативата за решаване на всеки проблем. Обстоятелствата ще се развият така, че всичко ще се нареди без вашето пряко участие.

Телец – Не е изключено днес да се почувствате леко неудовлетворени и нищо чудно причината за това да са финансите. Те наистина могат да създадат усещане за тежест. Звездите ви съветват сега да бъдете предпазливи във всичко – пазаруване, отношения, по всички въпроси.

Близнаци – С всички планове, които сте замислили, лесно ще успеете да се справите. Споровете и твърде емоционалното общуване е добре да се избягват днес. Опитайте се да си починете на спокойствие и да съберете сила, ще имате нужда от тях през следващите дни.

Рак – Денят ще бъде добър, дори да не ви се струва така. Не забравяйте, че влиянието на положителните тенденции се увеличава с всеки изминал час и не се отчайвайте, ако нещо не се получава както сте очаквали. Недейте да проявявате капризи. Избягвайте споровете.

Лъв – Бъдете готови да изоставите плана, съставен по-рано, и да се наложи да правите нещо съвсем различно. Днес лесно ще съгласувате интересите си с тези на близките ви. В личния ви живот все още има увлекателна динамика и възможност да влияете върху случващото се със собствените си действия.

Дева – Днес ще изпитвате положителни емоции като цяло. Свършете само най-неотложното в къщи и ако обстоятелствата ви позволят, отделете малко време и за себе си и го използвайте за вашето любимо хоби. Времето предразполага да се отпуснете в леглото с книга в ръка или пред телевизора.

Везни – Днес сте предразположени да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. Всеки избор, който направите в този ден, ще има по-голямо въздействие върху бъдещето, отколкото очаквате. Да разгледате всички алтернативи, разбира се е в собствения ви интерес.

Скорпион – Приливът на енергия ви е обезпечен, а жизненият тонус се повишава. Ще се почувствате доста ентусиазирани и вдъхновени по някаква причина. Изпълнявайте ангажиментите си, но си оставете време за срещи и диалог с приятели или да се наспите добре.

Стрелец – Може би имате дълъг списък от задачи за вършене, но доброто ви настроение ще помогне да се справите с всички тях. Не забравяйте, че трябва да остане време да се отпуснете и да почивате. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, сега не е необходимо да се задълбочавате в обсъждането на опасни теми с партньора ви.

Козирог – Днес ще посветите повече време да обмисляте настоящите си планове и дела за през новата седмица, отколкото да се заемете с други по-практични неща. Какво пък, неделята си е ден за шматкане. Независимо за какво става въпрос, по-добре е да се вслушате в съветите на близките ви хора.

Водолей- Днес сте решени да завършите всички неща, които сте отлагали, въпреки че денят е по-подходящ за планиране и почивка, а не за активно действие. Изкушавате се да пробвате нещо ново, но ако чувствате някакви съмнения, по-добре не започвайте.

Риби - Днес интуицията ви е силна, но не трябва да разчитате изцяло на нея. Опитайте се да не се вглеждате твърде напред в бъдещето. Достатъчно е да правите всичко, което е по силите ви, тогава обстоятелствата ще се развият успешно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е удачен за постъпки, които се правят от сърце. Оптимално време за творчески прояви. Чувството за реалност е притъпено, затова е желателно да не приемате важни и отговорни решения. Сега душата има нужда от емоционални и естетически преживявания.

Бъдете внимателни. Ден опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

 автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети