Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 05.07.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 05.07.20

Дневен хороскоп – неделя – 05.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен–Луната в Козирог ви прави сериозни, концентрирани и решителни. Дори амбициозните цели могат да ви се сторят малко по-близки.  Личният живот е пренебрегнат. Има малко време за наслада и свободни занимания. 

Телец – Бъдете предпазливи и внимателни. Не предприемайте нищо излишно. Благоприятен ден за общуване. В приятелска среда ще можете добре да се отпуснете, ще се почувствате разбрани и подкрепени. 

Близнаци – Тялото и умът ви сега се нуждаят от повече релакс, отколкото предполагате.  Направете нещо добро за здравето си! Сега повече от всякога трябва да обърнете внимание на хармоничния баланс между занимания, релакс и забавления.  

Рак – Днес не се престаравайте –намалете активното участие в събитията около вас. За да няма излишни проблеми, избягвайте зоната на конфликтите и не общувайте с хора, които представляват заплаха за вашето душевно спокойствие. 

Лъв – Тъй като в момента не знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, трябва да останете гъвкави. Използвайте времето и помислете за себе си и за това, което наистина е важно за вас. Един задълбочен масаж понякога може да върши чудеса. 

Дева – Просто планирайте свободното си време със семейството или добри приятели и най-вече заедно. Може дори да имате нужда да се обадите на стар приятел; времето е подходящо за съживяване и задълбочаване на старите връзки.  

Везни –Луната ще ви напомни за вашите задължения. Сега не е подходящ момент да се предавате на чувствата си. Лесно ще се дразните от околните. Семейните спорове могат да бъдат на дневен ред. Трудно ще  намерите своето спокойствие. 

Скорпион – Вашият ежедневен живот се характеризира с несигурност и конфронтации. Не се обезсърчавайте, ако не винаги имате правилната концепция за всеки проблем в чекмеджето. Старайте се да поддържате здрав разума си и избягвайте изкуствено преувеличаването на нещата.  

Стрелец – Инвестирането или по-голяма покупка сега може да има неприятни последици за вас. Ако в момента ви съветват да направите инвестиция, бъдете критични и отделете време да я обмислите, тъй като вероятно в момента не получавате оптимален съвет. 

Козирог –Добре ще е да смените малко обстановката. Хубаво ще е да прекарате деня заедно със семейството, роднини или добри приятели. Може да получите добро известие или да се изненадате приятно за нещо. 

Водолей –Не се поддавайте на изкушението да харчите повече пари. Склонни сте да бъдете щедри към тези, които обичате и няма да можете да им откажете нищо. Избягвайте многолюдните места. Не е изключено да усетите спад в енергията. 

Риби – Секстилът на Луната с Нептун във вашия знак ви прави чувствителни, впечатлителни, мечтателни, с добро въображение и ентусиазирани. Някои ще проявят артистични заложби. Бъдете предпазливи и пестеливи. Не е добро време за глезотийки.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пълнолуние в 07:46ч., последвано от частично лунно затъмнение.

Този ден може да доведе до лошо настроение и влошено самочувствие. Сега сме много чувствителни към чужди влияния. Всяка чужда енергия, която поемаме, може да причини вреда на тялото ни. Възможно е да се изпита печал, меланхолия.

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващо поколение, с него може да има усложнения. Те може да се опитат да покажат характер. Да призовавате гласа на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Физическата работа сега не само не отнема силите, но напротив - умножава ги. Да се промени решение взето в този момент е практически невъзможно.

Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Повече за деня може да прочетете тук:

https://tribune.bg/bg/horoskop/porednoto-lyatno-zatamnenie-na-5-iuli/

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети