Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 24.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 24.01.20

Дневен хороскоп – петък – 24.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Избягвайте да се изтощавате с работа. Наблегнете на нещо по-леко или на почивката. Вашата искреност, откритост, готовност за контакт не остават незабелязани. Лесно е да намерите хора, които ще ви подкрепят във всичко.

Телец – На служебното място могат да възникнат неочаквани разногласия с колегите. Но трябва да избягвате конфликтите. Понякога е необходимо да се успокоите и да чуете различна гледна точка. Това ще ви позволи различен поглед върху ситуацията.

Близнаци – Не бива да губите самоконтрол. Особено в края на деня. Не е най-доброто време за романтични срещи.  Ако имате някакви планове, вероятно ще трябва да ги отложите.  Днес са възможни неочаквани разходи, които могат да доведат до ограничени финансови възможности.

Рак – Добре е да не поемате задълженията на други хора и да изключите (ограничите) всички лични срещи. Денят не е добър за покупки, нито за вземане на решения. Избягвайте да споделяте предварително своите планове.

Лъв – Денят носи причини за емоции и притеснения, под тяхно влияние рискувате да вземете грешни решения. Вслушайте се в съветите на стари приятели. Понякога другите виждат това, което вие самите не забелязвате. Най-важните решения обаче трябва да бъдат взети самостоятелно.

Дева – Като цяло денят ще бъде положителен и успешен. Днес ще чуете много комплименти от околните, но не се отпускайте. Възможно е зад красивите думи да се крият лъжи, ласкателства и хитър умисъл.

Везни – Каквото и да се случи около вас, вие оставате спокойни и запазвате самообладание. Това е правилната позиция! Благодарение на нея успявате да избегнете конфликти, вместо да се поддавате на провокации.

Скорпион – Не бързайте с нещата, не вземайте прибързани решения, проявявайте повишено внимание. Днес ще ви липсва способността да виждате ясно нещата. Трудно ще можете да се съсредоточите върху ежедневните си дейности.

Стрелец – Малките трудности не са изключени в днешния ден, но дори ако нещо се обърка, ще запазите доброто си настроение. Вродената ви жизнерадост и дружелюбност привличат вниманието и помагат да печелите симпатията на околните.

Козирог – Погрижете се за себе си, това ще се отрази добре както на настроението ви, така и на физическото състояние. Следобед ще имате възможност да прекарате време с близки, да поговорите за това, което е важно за всички.

Водолей – Слушайте внимателно новините днес - информацията, която получавате, може да ви бъде полезна. На този ден бъдете готови, ако се наложи бързо да реагирате и да започнете да действате. Отпуснете се вечерта в приятна компания.

Риби – Няма сериозни причини за притеснения и тревоги. Лесно ще постигнете целта, ако не се разсейвате от нищо. Не се поддавайте на хорско влияние - днес трябва да се ръководите само от собствения си здрав разум.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на хармония и красота. Препоръчва се завършване на започналата работа и обобщение на резултатите от изминалия месец. Не правете нови планове. Време на мъдрост и размисъл. Чудесно време за обобщаване и анализиране на събитията в изминалия лунен месец. Хубаво е да чувствате лекота, да не се напрягате, тогава срещата с новия лунен месец ще бъде безопасна.

Енергията на живителните сили на Слънцето намалява. Това е периодът, в който процесите в човешкото тяло и психика са отслабени и не са защитени. Физическата активност трябва да бъде умерена, дори минимална.

Луната се движи на празен ход от 04:10 ч. до 15:22 ч. В този период е най-добре да почивате, да отидете на масаж, да се разхождате, да не предприемате нищо важно, да не купувате ценни вещи.

В 23:43 ч. има Новолуние. За неговото влияния прочетете в отделна статия:

Новолуние във Водолей – шанс да започнем на чисто


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети