Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък– 2.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък– 2.10.2020

Дневен хороскоп – петък– 2.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Всичко е добре - няма причина за униние и тревожност. Обстоятелствата се развиват успешно, можете да завършите работата, започната по-рано, да получите отговори на някои важни въпроси.

Телец – Днес ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да не бъдете твърде упорити и екстравагантни. Старайте се желанията ви да са по-реалистични, другото е загуба на време. Слушайте внимателно това, което хората ще кажат за вас и си направете изводи.

Близнаци – За някои ще се появят интересни възможности, от които трябва да знаете как да се възползвате. Вашият социален живот се засилва и вие ще греете със собствената си светлина.  Луна благоприятства вашите планове за промяна.

Рак – В днешният ден е по-добре да не спорите с началството, дори ако сте абсолютно сигурни, че сте прави. По-късно ще разберете колко мъдро сте действали днес. Бъдете по-дружелюбно настроени.

Лъв – Опитайте се да премахнете дразнещите фактори и източници на стрес от живота си и ще забележите как самочувствието ви ще се подобри и работите ви ще започнат да  вървят добре. Спонтанните и интуитивни решения могат да се окажат най-правилните.

Дева – Преди обеда е по-труден период, някои неща няма да се развиват според очакванията и това ще ви изнерви, но по-късно ще си върнете спокойствието. След това идва време да постигнете споразумения, които ще бъдат много благоприятни за вашите интереси.

Везни – Днес можете да бъдете много активни, но и малко напрегнати, така че наблюдавайте реакциите си. По-добре е да не обсъждате проблемите си с никого - едва ли ще получите помощ или добър съвет. Възможни са странни съвпадения, срещи.

Скорпион – Денят ви може да бъде изпълнен с притеснения или вълнения. Ако ви поискат помощ, не отказвайте. Може да се засили романтичният ви интерес към някой колега от противоположния пол, но бъдете предпазливи!

Стрелец – По-голямата част от деня върви добре. Времето следобед ще бъде много ползотворно. То е подходяща за справяне с трудни въпроси или да завършите започнат проект или работа. Уловете късмета, който ви поднася Луната.

Козирог – Положителните промени ще се появят незабелязано и няма да изискват много усилия от вас. Препоръчително е да бъдете внимателни в ежедневния живот - на работното място, на улицата, на пешеходна пътека.

Водолей – Днес ще бъдете изложени на силното влияние не само на хората, но и на планетите. Избягвайте конфликтите и се изолирайте от негативни личности. Ако получите оферта, не отговаряйте веднага, трябва да помислите добре. Добре е да избягвате прибързани решения.

Риби – Физическото натоварване или психологическият стрес могат да застрашат здравословното ви състояние, затова търсете спокойна обстановка и избягвайте хора и места, където е възможно да възникнат конфликти.

Съветите на Фортуна

Ден на пълнолунието – в 00:06 ч. Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти.

Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Днес е особено актуална поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.

Възможни са дълготрайни разочарования особено в любовта. Може да избегнете това като отложите среща, отстъпвате и не провокирате партньора си.

Повече за пълнолунието тук:

Пълнолуние в знак Овен

Пълнолуние в знак Овен


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети