Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 10 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 10 септември 2022

Дневен хороскоп – събота – 10 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие насочвате вниманието си към междуличностните отношения, защото това, което е важно за вас през следващия период, е да цари хармония и баланс с хората, които са важни във вашето обкръжение. Дръпнете завесите настрана и се стремете да прекарате добре с партньора си, наслаждавайки се на всеки момент, в който страстта надделява.

Телец – Има много ежедневни задължения, които могат да ви стресират. Но вие намирате начин да маневрирате. Можете да се доверите на инстинктите си, тъй като те ще ви насочат по най-добрия възможен начин, за да направите необходимите избори, които ще ви доведат до успех.

Близнаци – Трябва да бъдете внимателни с хората от по-широката си социална среда, тъй като може да има напрежение поради вашата несигурност. Насладете се на моментите на уединение. Отдайте се на релаксация, медитация.

Рак –Вашата чувствителност повишава емоционалността ви и може да извади на повърхността несигурност и страхове, които не са лесни за управление.  Уверете се, че намирате в себе си необходимия самоконтрол, за да балансирате и да си прекарате добре деня.

Лъв – Пазете се от финансови споразумения и възможни разходи, които могат да възникнат, тъй като не е лесно нещата да се управляват рационално. Ограничете нуждите за удоволствие, защото те са това, което може да ви струва скъпо в крайна сметка.

Дева – Някои непредвидими събития могат да доведат до неприятни дискусии в работата или сред приятели. Но Венера ще се опита да ви подкрепи и да прогони днешните напрегнати моменти. Избягвайте подозрителните хора и се опитвайте да преценявате нещата само през призмата на фактите, които знаете.

Везни – Имате възможност да си прекарате добре с партньора си, стига да не навлизате в процес на размяна на мнения, което ще доведе до напрежение. Пазете се от грешен избор на хора, които обещават много, но накрая вероятно ще предадат доверието ви. 

Скорпион – Имате възможност да се насладите на страст и чувственост във връзката си. Стойте далеч обаче от важни разговори, които ще ви доведат до несигурност и ще разклатят отношенията. Ако сте необвързани е възможно да се появи човек от миналото.

Стрелец – Използвайте зрялост и реалистичен подход към нещата, за да изградите по-добро бъдеще и да подобрите междуличностните си отношения. Трябва да бъдете внимателни по финансови въпроси, които могат да ви затруднят, тъй като лесно ще бъдете подведени.

Козирог – Трябва да внимавате с големите обещания, които може да изглеждат идеални, но в крайна сметка е по-вероятно да ви разочароват.  Не позволявайте на нищо да наруши спокойната атмосфера в семейното огнище. Забавлявайте се и оставете важните решения за по-късно.

Водолей – Избягвайте да вземате обвързващи решения днес и не забравяйте да използвате деня, за да обмислите внимателно как искате да преминете през следващия период. Денят не е подходящ да изразявате каквито и да било оплаквания.

Риби – Луната сега пресича вашия знак и формир пълнолуние, което увеличава емоциите, чувствата на привързаност, грижовност към хората, които обичате, но също и интуицията.  Инстинктът ви в този и в следващите дни е много по-силен.

 

Съветите на Фортуна

Днес има пълнолуние в 13:00 ч в знак Риби. Това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури - допълнителен стимул към престъпни замисли.

В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно се отнасяйте към всички знаци, които съдбата ви праща. Силата на пълнолунието ще ни помогне да осъзнаем колко е важно и полезно да бъдем във вътрешен покой, независимо от външните предизвикателства на живота. Каквото и да се случва около нас, важно е да се чувстваме сигурни и убедени във всяко наше решение и действие. През този ден ще имаме възможността да се отърсим от повечето неща, които са пречка за нашето щастие.

Повече за „Пълнолуние в Риби - истинско емоционално прочистване“ може да прочетете ТУК

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети