Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 10.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 10.07.2021

Дневен хороскоп – събота – 10.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Този ден ще бъде приятен и продуктивен, ако действате в съответствие с предварително определен план и разчитате на собствената си сила, без да чакате външна помощ. Бъдете внимателни, когато пътувате, избягвайте сериозни физически натоварвания.

Телец – Налице е рязък спад в деловата активност, опитайте се да не планирате нищо важно за този ден. Проблемите, които изискват незабавно решение са доста сложни и изискват спокойно отношение. Доверете се на собствената си интуиция

Близнаци – Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Избягвайте да давате съвети и мнения на останалите, особено ако не са ви поискани. Може да срещнете изпитания в отношенията с близките, както и трудности в сексуалната сфера.

Рак – Много е важно да останете спокойни, дори когато нещата не вървят. Не проявявайте излишно вълнение и емоции, което може да се отрази на душевното ви състояние. Не се чувствайте отговорни за всичко случващо се.

Лъв – Високият жизнен потенциал, отличното настроение и правилните решения, взети навреме ще ви позволят да постигнете много, не само да решите собствените си проблеми, но и да помогнете на другите.

Дева – Не се безпокойте за дреболии. Днес много неща ще зависят от това дали ще запазите самообладание или не, независимо дали вземате балансирани решения. Не е желателно да решавате финансови проблеми.

Везни – Днес вероятно ще има ситуации свързани с голямо нервно напрежение и безпокойство. Основните трудности са свързани с взаимоотношенията с членовете на семейството, решаването на домашните проблеми.

Скорпион – Днес може да се почувствате отнесени, апатични и уморени, затова си отделете малко повече време за себе си. За предпочитане е уединението. При вас ще има вътрешно емоционално горене с отсъствие на всякаква външна активност.

Стрелец – Емоционалният фон на деня е нестабилен, ще имате склонност към раздразнителност и нервност. Избягвайте грубите думи и не се оставяйте да ви въвлекат  в конфликти. Добре е да проявите чувството си за хумор.

Козирог – Денят като цяло ще ви се получи добре. Възползвайте се от възможността да завършите всичко, което сте започнали по-рано. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще е във ваша полза. Може да получите интересни предложения. 

Водолей – Денят може да е труден, но не може да се нарече лош. Ще постигнете целите си и всичко, което сте си набелязали. Може да ви отнеме малко повече време и усилия, но няма да изоставите плановете си. С новите неща почакайте.

Риби – Жизненият потенциал е снижен, следователно тежки физически и ментални натоварвания са нежелателни. Тъй като храносмилателната ви система сега е особено уязвима, по-добре е да се откажете от кулинарни експерименти и екзотични ястия. 

Съветите на Фортуна

Новолуние в 04:18 часа. По време на новолунието енергийното поле на Луната е слабо, така че налягането на течностите в тялото е ниско. Това време се характеризира с тревожност, изолация. Хората, които са склонни към депресия, чувстват самотата по-остро. Съдовите пациенти се чувстват най-зле. Алкохолът и наркотиците действат по-силно и рискът от пристрастяване е висок. Агресията и напрежението на мъжете, повишената интуиция и чувствителност на жените, капризността и неконтролируемостта на децата - водят до чести семейни кавги. Тежките физически дейности, вземането на важни решения, рискът в бизнеса в този момент са нежелателни, не можете да започнете нови дела. Трябва да обърнете внимание на сънищата, те често са пророчески. Трябва да се отпуснете, да медитирате и да се подготвите за следващата фаза. Могат да се правят планове и да се обмислят бъдещи предизвикателства.

Повече тук: https://tribune.bg/bg/horoskop/novolunie-v-rak/


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети