Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък - 25.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък - 25.10.18

Дневен хороскоп – четвъртък - 25.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието

Овен- Очаква се един спокоен и добър ден, ако не се поддадете на лошото си настроение. Подхождайте творчески към нещата, използвайте неочаквани ходове. Подходящо време за общуване с приятели.

Телец- За повечето от вас  може да бъде хубав деня, въпреки че не е изключено да има някои дребни проблеми. Подходящо време да обменяте информация, да търсите решение на текущите задачи. Не правете нищо, което не ви лежи на душата.

Близнаци- Денят е добър за творчески изяви. Може да ви споходи някоя оригинална идея, запишете я. Нека всичко да следва собственият си ритъм. Бързайте бавно. Избягвайте споровете, тъй като не трябва да се нарушава хармонията.

Рак- През този ден може да ви се открият нови перспективи. Не избягвайте срещите и разговорите с приятели. Добро време за развлечения, търсене на удоволствия и изобщо за смяна на обстановката.

Лъв- Днес е актуално правилото: “Който търси, намира.” С активност ще постигнете желаното, но трябва да пипате с “кадифени ръкавици”. Силовите методи няма да ви доведат до никъде. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете.

Дева- Делата ви ще се развиват успешно, но при условие, че играете по честните правила. Може да се появи чувство на несигурност в бъдещето. Това ще отмине, ако приведете всичко в ред и разберете с кое си струва да започнете първо. Доверете се на опита и инстинкта си.

Везни- По-добре е да не се предприемат нови проекти. Правете всичко, което ви се прави и е разумно. Осигурете си едно хубаво разтоварване. Ще си прекарате твърде приятно в компания. Въздържайте се да харчите пари за покупки. Това особено важи за жените.

Скорпион- Преобразувайте енергията си в нещо позитивно, насочете я към правилното русло. Успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено. Благоприятен ден за оправяне на недоразумения.

Стрелец- Склонни сте първо да действате, а след това да мислите. Първичният импулс в повечето случаи ще се окаже по-правилен и колкото повече започвате да разсъждавате, толкова по-лесно ще избягате от правилния избор. По-малко слушайте мненията на другите.

Козирог-  Избягвайте да влизате в словесни битки. Силата ви да убеждавате ще бъде отслабена за известно време и сами можете да попаднете под влияние на някой друг. Не са изключени проблеми в отношенията с по-възрастни хора, но затова пък с приятели ще си прекарате добре.

Водолей- Постарайте се да планирате подробно днешния ден и после следвайте предначертаното. Импровизираните решения ще са много удачни. Не предприемайте сега нови промени, тъй като нещата може да се обърнат по начин, по който не сте се надявали.

Риби- Ще бъдете заети с текущите дела. В работата ще срещнете трудности, но в личните отношения ще ви върви повече. Възможно е някое събитие или срещата с някой човек да ви накарат да погледнете на живота по нов начин.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Днес не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Хубаво е да сте в компания на приятели и скъпи за вас хора. Контролирайте своите емоции и постъпки. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Не бива да се напрягате, да нервничите. Не трябва да се стига до наглост и цинизъм. Не правете дългосрочни планове.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още