Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 12.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 12.10.18

Дневен хороскоп – петък – 12.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Плодотворен ден, но след 13 часа. Има шанс да се справите с нещата, които преди това са изглеждали твърде сложни. Добре оценявате способностите си, не се страхувате да поемете сериозните проблеми сами.

Телец –Лек и благоприятен ден. Много проблеми ще се решат по-бързо, отколкото сте очаквали, но пред втората половина на деня. Възможно е да се намерят отговори на въпросите, които доскоро ви вълнуваха. Добро време за любов и взаимоотношения.

Близнаци – Днес могат да възникнат трудности. Старайте се да запазите спокойствие. Докато не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще подкрепят вашите начинания. Не е желателно да предприемате кардинални мерки.

Рак –Днес има толкова много работа, че е трудно да се намери време да се поглезите с нещо приятно. Имате достатъчно енергия, за да се справите с всичко, планирано за този ден. След като приключите със задачите, отделете време за своите желания. 

Лъв – Денят не е от най-леките, но вашата активност и решителност ще ви помогне да се справите без труд с всички задачи и да постигнете целите си. Днес може да се заемете с уреждане на семейните въпроси.

Дева – Колкото по-бързо определите целите и приоритетите си, толкова по-добър и по-продуктивен ще бъде този ден. По-добре е да се избягват споровете, те не са конструктивни и само губят излишно време и отнемат енергия.

Везни –Умирате си да се отпуснете за известно време, жадувате и за приключения. Ако няма спешни въпроси, денят е страхотен, за да прекарате време в приятен разговор с близък приятел, роднина или просто да бъдете сами, наслаждавайки се на нещо, което ви доставя удоволствие.

Скорпион –Вие не сте в хармония със себе си, затова денят може да не е много успешен. Възможно е да има недоразумения по време на работа. По-добре да не бързате с решения или действия. Дайте си време да разберете ситуацията, за да решите как да действате по-добре.

Стрелец –Може да пасувате предиобед, но след 13 часа е подходящо време за инициативи. Важно е да не губите време, да не отлагате за по-късно това, което може да бъде направено незабавно. Ще има хора, готови да ви помогнат и да ви подкрепят във всичко.

Козирог – Възможно е плановете ви за деня да се изменят заради разни обстоятелства или промяна в мнението ви. Може да бъдете раздвоени между „трябва” и ”искам”. Намерете сами нужния баланс.

Водолей – Вкъщи могат да възникнат някои досадни проблеми, които изискват незабавно разрешаване и заради тях да трябва да се откажете от планираните развлечения, срещи с приятели.

Риби –Ставате необичайно чувствителни и сантиментални. Някои от вас ще имат желание да направят малки, но приятни промени в домашната атмосфера, да обновят интериора или да приготвят специална вечеря, да съберат близките си.

  

СВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проверете своите възможности и заложете фундамента именно днес. Ден за обективна оценка и усъвършенстване на всякаква дейност. Прекрасно време за усвояване на знания.

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много благоприятно е сега да се изговарят положителни утвърждения и формули. Добре е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Полезно е да си поплачите днес. Така се изчиствате. Ако сънувате нещо неприятно, това е знак, да обърнете внимание на здравето.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още