Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда - 14.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда - 14.11.18

Снимка:

До 12:15ч денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате

Овен – Ще почувствате прилив от енергия, ще имате желание да се заемете с това, което отдавна е отложено. Добре е да си свършите работата, която изисква отговорен подход и планиране за бъдещето.

Телец – Вас ви очаква натоварен и продуктивен ден. Може да се наложи да се справите с неотложни въпроси, които не са планирани предварително. Внимавайте да не действате в ущърб на себе си и на другите, защото вашите действия стават твърде упорити и някои хора могат да ги сметнат дори за агресивни.

Близнаци – Денят е подходящ за активни дейности. Ако сте имали нещо отложено, което да чака подходящия момент да предприемете решителни стъпки, тогава сега е времето. При взаимодействие с другите, независимо дали са приятели или близки, се стремете да бъдете справедливи.

Рак – Бъдете предпазливи, тъй като обстановката далеч не е комфортна. Именно това ще изостри мисълта ви и ще ви помогне да видите нещата в различна светлина. Денят е добър за комуникация и самообучение, подходящ за разговор с приятели. По-добре е да обсъждате нестандартни, нови или кризисни теми, а не скучни рутинни въпроси.

Лъв –Това е правилният ден за запознанства, преговори, обучение и образователни дейности. Днес Лъвовете трябва да използват всяка възможност за конструктивен диалог. Може би ще срещнете нестандартно и оригинално мнение от някого, което ще разшири вашият диапазон от интереси.

Дева – Днес ще бъдете отдадени на работата си. Добро време за изявяване на професионалните умения. В трудовите колективи се създава благоприятна делова обстановка. Изобщо се очертава един добър и успешен трудов ден.

Везни – Денят обещава да бъде интензивен и активен за хората на свободна практика, журналисти, преводачи, адвокати, изследователи. Тези, които се занимават с търговия ще постигнат добри резултати.

Скорпион – Общителността и приятните нрави ви правят неустоимо привлекателни. Имате достатъчно сили, за да се справите с всички въпроси, но се опитайте да си изберете приоритети, за да не се претоварвате. В отношенията с близък човек напрежение не е изключено, но лесно можете да подобрите ситуацията с нежни думи.

Стрелец – Финансовите обстоятелства могат да създадат чувство за несигурност, но тези трудности са временни. Добър ден за любов. Има вероятност да изживеете доста приятни мигове.

Козирог – Преговорите ще вървят добре, ще се появят нови перспективи. Вие ще успеете във всичко, което правите - у дома или на работното място, защото Луната ви дава много енергия. Емоционалният фон е благоприятен, можете лесно да поддържате добро настроение през целия ден.

Водолей – Добър ден за контакти, за предпочитане в неформална обстановка. Едновременно с това ще ви се появи импулс за действия. Ако възнамерявате да завършите някое старо дело, трябва да побързате: утре, обстоятелствата могат да поемат различно развитие и да насочат вниманието ви в друга посока.

Риби –Не се препоръчва да се поддавате на импулса и преждевременно да започвате нова инициатива, защото може да стигне до задънена улица. Събирайте информация, попълвайте знания.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 12:15ч денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте никого да не изговоря нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Лесно можете да се простудите, а един охрипкавял глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път.

След 12:15ч може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Става трудно време за комуникиране с колеги или партньори. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в и да отнемат много сили и време. Насрочените за този период дела се нуждаят от задълбочено изучаване и сериозна подготовка.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив