Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 13.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 13.10.18

Дневен хороскоп – събота - 13.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Трябва да бъдете подготвени за допълнителна работа през този ден. Вероятно ще се наложи да съвместите движението напред с реорганизацията на предишните правила, което ще доведе до решаване на паралелни проблеми (задачи).

Телец – Ще намерите подкрепа и разбиране в семейството, особено ако се придържате към семейните правила и традиции. Въздържайте от всякакви крайности. Нежелани са партита с алкохол. Комуникацията трябва да бъде ограничена до полезни контакти или тесен кръг от стари приятели.

Близнаци – Денят обещава промяна към по-добро. Ще трябва да положите някои усилия, за да овладеете ситуацията, но можете да се справите. Проблеми, които отдавна са ви безпокоили, както и вашите близки, ще се решат лесно. Можете да разчитате на интуицията във всичко - тя ще ви помогне да намерите правилния път.

Рак – Благоприятен ден за изучаване или изследване на нещо, за независими действия, за интелектуални занимания. Можете да бъдете прекомерно фокусирани към духовните преживявания, пропускайки проблемите на близките. Нуждаете се от потвърждение на предположенията си, но днес е малко вероятно да го получите.

Лъв – Първата половина на деня е много благоприятна. Ще имате възможност да реализирате вашите идеи, бързо да решите някои проблеми, но ако подхождате към тях творчески. Може да се срещнете с интересни хора, които ще ви бъдат много симпатични.

Дева – Възможно е да има промени, които да ви накарат да се замислите. Не всичко е толкова очевидно, колкото изглежда на пръв поглед. Детайлите и нюансите определят същността на случващото се и по-нататъшното развитие на нещата.

Везни – Обърнете внимание на отношенията ви с другите. Колкото по-хармонични са те, толкова по-вероятно е благоприятното развитие на събитията да бъде не само днес, но и в близките дни. Препоръчително е да отделите време на любимите си хора.

Скорпион – Днес е подходящо време да се заемете с рутинни въпроси или творческа работа. Успешен ден за тези, които се занимават с култура и журналистика. Съставете си за вечерта волна програма, нещо разпускащо и приятно.

Стрелец – През целия ден ще се чувствате енергични и активни и със сигурност ще имате време да се справите с доста неща. За почивка ще сте склонни да отделите минимум време. Но не се претоварвайте, защото здравето не трябва да се пренебрегва.

Козирог – Влиянието на планетите ще има положителен ефект върху личния ви живот. Може би ще отидете на културно събитие, мероприятие, концерт или изложба. Ако сте сами, тогава имате добър шанс за приятна среща или запознанство.

Водолей – Днес сте очарователни и лесно можете да предизвикате романтичен интерес. Не е изключено да възникне кавга с близък човек без видима причина, което ще се случи под въздействието на настроението или импулса.

Риби – Днес е добре да правите неща, които не предполагат особена отговорност. Действията, свързани с риск са противопоказани. Правете това, което ви харесва, намерете време да се отпуснете, да се забавлявате.

 

СВЕТИТЕ НА ФОРТУНА


В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В семейството може да се прояви кармата. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек.

Дава се възможност на да реализирате стоящите пред вас задачи. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета обезателно ще ви се усмихне. Девиз на деня: Задоволявайте се с това, което имате, докато се борите за онова, което искате.”

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"                              


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още