Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 06.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 06.10.18

Дневен хороскоп – събота - 06.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Добро начало за деня ще имате, само за няколко часа можете да направите много. Подходящо е за връщане към стари идеи и планове. Не пропускайте шанса да възстановите стари връзки, да установите отношения с хора, които са скъпи за вас. Втората половина на деня ще премине по-спокойно.

Телец – Като цяло е благоприятен ден, но за по-активните и дейни представители на знака могат да се появят и някои проблеми. Днес не трябва да се стремите към пълен комфорт и спокойствие, препоръчително е да не сте пасивни. Придържайте се към златната среда.

Близнаци – Днес са възможни проблеми, причината, за които може да бъде липсата ви на сръчност, съобразителност, невъзможността за сътрудничество или неиздържане на напрежението в извънредни ситуации. Лесно може да се допусне грешка, когато се бърза или в минути на нервност.

Рак – Днес избягвайте да предизвиквате раздразнителни хора и да влизате в конфронтация с тях. Ако се наложи, трябва да сте в състояние да защитите своята физическа или психологическа територия, не само като кажете груби думи, а като се вземат конкретни мерки.

Лъв – Добре би било днес да се говори директно и по същество, без задръжки, независимо от последствията. Поради това обаче е възможно да възникнат разногласия на професионална, бизнес, административна или на лична основа.

Дева –Денят носи ведра атмосфера, но въпреки това не са изключени междуличностни проблеми, технически проблеми, бизнес конфликт, обща възбудимост. Ще успеете най-после да решите някакъв въпрос и да се отървете от него. Възможни са парични постъпления.

Везни –Докато все още е възможно, по-добре е да запазите дипломатическия тон и да потърсите конструктивни решения в личните и професионални отношения. Добре е да се помни, че днешните компромиси са твърде крехки, диалогът ще остане отворен.

Скорпион – Днес ще сте зависими от обстоятелствата. Те могат да ви извадят от равновесие и да ви принудят да действате в нетипичен за вас стил. Възможно е съдбата да ви подложи на изпитание за адаптивност, гъвкавост и дипломация.

Стрелец –Професионално задължение, ангажимент към партньора, спешна задача може да ви принудят да се задействате по-бързо. Инициативите, които не са необходими за момента е по-добре да бъдат отложени.

Козирог – Днес може да се постигне успех в делата ви, но това ще изисква добра организация и самодисциплина. Всяко лекомислие в работата (бизнеса) е неприемливо. Особено опасно е, когато става дума за пари, големи транзакции или покупки.

Водолей – Днес всякакви проблеми и задачи ще отнемат доста сили и енергия, а резултата може да не си струва усилията. Не бъдете пасивни, но и прекалена активност не проявявайте. Можете да обсъждате въпроси, свързани с финансите, но е по-добре да не вземате окончателни решения.

Риби – Денят може да бъде напрегнат. Едва ли е възможно да се избегнат някои спорове, несъгласия. Рискувате да загубите подкрепата на хора, които доскоро бяха вашите надеждни съюзници. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси: за съжаление съществува голям риск, че всичко ще завърши в спор и няма да бъде възможно да се намери решение.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

"Който има уши да слуша, който има очи да вижда."

Именно днес е такъв ден. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Медитирайте! Именно днес може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес.

Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, с роднини. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сила и енергия.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още