Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Гадаене на златна верижка (за бъдеще)

Хороскоп

Гадаене на златна верижка (за бъдеще)

Снимка:

Винаги на златото се е приписвало специално значение. Какви ли мистични свойства не се приписват на този метал. Смята се, че блясъкът му може да подлуди алчен и завистлив човек, да събуди чувства. Освен това златото може да предскаже съдбата.

 Предсказването е най-добре да се прави късно през нощта. Изчакайте всички да си легнат. Седнете на масата, разтривайте верижката между ръцете си, докато почувствате топлина. След това я вземете в дясната си ръка, разклатете я малко и я пуснете рязко върху масата. Верижката може да образува различни фигури, които могат да бъдат тълкувани по различни начини.

1. Ако верижката е образувала кръг, това означава, че в близко бъдеще ще се окажете в трудно положение, сякаш в порочен кръг.

2. Равна линия означава, че ви очаква период на успех и късмет.

3. Заплетен възел може да означава различни трудности в живота: болест, загуба.

4. Ако се образува триъгълник (което се случва доста рядко), това обещава голям успех във всяко дело, особено в любовта.

5. Лък - означава бърза сватба.

6. Змия - бъдете внимателни, когато общувате с хора. Не вярвайте на никого в близко бъдеще, дори на най-близките си приятели и роднини. Може да бъдете предадени.

7. Сърце - обичани сте. Любовта ще ви донесе щастие и спокойствие.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още