Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Храни и планети (2 част)

Хороскоп

Храни и планети (2 част)

Снимка:

Продуктите на Меркурий са жълти или пъстри. Това е нещо, което можете да приготвите на бърза ръка и да изядете също толкова на бързо. Това включва храната, която се приготвя в заведения за бързо хранене, така наречената „бърза храна“(фаст фууд), специално проектирана за бързи закуски. Леки пуканки, чипс или пържени картофи - всички имат жълтеникав оттенък, характерен за Меркурий ... Но заслужава ли си да препоръчваме такава храна? Едва ли.

Бързо - не означава полезно. Много по-правилно би било да приготвите разноцветна плодова или зеленчукова салата - здравословно ястие за пет минути, а ако говорим за храна за из пътя, можете да приготвите големи сандвичи, като използвате като плънка всичко, което е в хладилника.

Удобно е да вземете банани със себе си - те могат да се ядат в движение, в буквалния смисъл на думата. Царевицата е много по-полезно - може да я приемате прясна и варена на кочан или на зърна. Вкусът на Меркурий се счита за леко стипчив.

Продуктите на Венера са зелени и всичко сладко. Освен това Венерианските ястия трябва да изглеждат апетитни и красиво декорирани. Всички плодове, зеленчуци и горски плодове, особено със зелен цвят и градински произход, принадлежат към епархията на тази планета. Освен това всички листни култури, богати на хлорофил, са свързани с Венера.

Продуктите на Марс са яркочервени, а съответните ястия трябва да са горещи или пикантни. Само ще добавим, че някои астролози приписват на Марс не остър, а силно стипчив или кисел вкус.

Юпитер съответства на продукти от студените нюанси на червено, например, малини. Както и всички екзотични плодове, задгранични ястия и подправки. В раздела за Слънцето споменахме манго и папая? И така, те, както повечето плодове и зеленчуци, узряващи в далечни земи, са под контрола на Юпитер. Към тази планета обикновено се отнася киселият, а понякога - лек и ароматен вкус.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още