Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как рождената дата е свързана със заболяванията – част 2

Хороскоп

Как рождената дата е свързана със заболяванията – част 2

Как рождената дата е свързана със заболяванията – част 2 - Tribune.bg

Хората отдавна са открили влиянието на числата върху съдбата, живота и здравето на всеки човек, независимо дали вярва или не вярва в това. Окултният нумеролог и учен Луис Хамон е събирал информация от най-древните източници на окултното знание и представя своите изследвания. Растенията и плодовете, които са представени за всяко число, са свързани с определени планети. Така възниква система, според която болката и болестта могат да бъдат облекчени с помощта на билки и плодове, които съответстват на числото на раждане на всеки човек.

Хората с числото 4 или всички, родени на 4, 13, 22 или 31-то число, са склонни да страдат от мистериозни (извънредни) заболявания, които са трудни за рутинно диагностициране. Те са повече или по-малко склонни към меланхолия, психични разстройства, анемия и болки в главата и гърба, пикочния мехур, жлъчка или бъбреци.

Основните растения (билки), които могат да им помогнат са: спанак, градински чай, мушмула, исландски мъх и купена. Хората с число 4 имат огромна полза от електротерапия от всякакъв тип, психотерапия и хипноза. Те трябва да избягват лекарства, както и ранен сезонен дивеч и червено месо, както и ястия със силни подправки.

Месеците, в които трябва да се предпазват от заболяване и преумора са: януари, февруари, юли, август и септември. Важни години за тяхното здраве са 13, 22, 34, 49 и 58 години. Хората с числото 5 или всички, родени на 5, 14 или 23, са склонни да претоварват нервната система. Склонни са към преумора, голямо умствено напрежение и живеят постоянно в нерви. Склонни са към неврит, както и към нервно изтощение и безсъние, потрепване на лицето, очите и ръцете. Сънят, почивката и спокойствието са най-доброто лекарство за тях.

Основните растения (билки) за тях са: моркови, пащърнак, морско зеле, водорасли, овес под формата на овесени ядки или хляб, магданоз, гъби, мащерка, семена от кимион и ядки от всякакъв вид, особено орехи и лешници.

Месеците, в които е особено необходимо предпазване от болести и преумора, са юни, септември и декември. Важните години за промяната в здравето им са 14, 23, 41 и 50 години. 

Хората с числото 6 или всички, родени на 6, 15 или 24, са склонни към заболявания на гърлото, носа и горната част на белите дробове. По правило те имат силно, здраво тяло, особено ако живеят в провинция, където има изобилие от чист въздух и възможност да се занимават с физически труд. Жените, родени под число 6, често страдат от заболявания на гърдата, мастит. При такива хора сърцето има тенденция да създава проблеми в напреднала възраст и води до лоша циркулация.

Растения (билки), които могат да им бъдат полезни са: всички видове боб, пащърнак, спанак, тиквички, мента, пъпеш, нар, ябълки, праскови, кайсии, смокини, орехи, бадеми, дива мащерка, мускус, бледожълти нарциси, моминска папрат, теменужки, върбинка и розови листа.

Месеците, в които е особено необходимо да се предпазят от болести и преумора, са май, октомври и ноември. Важни години, в които могат да имат проблеми със здравето са 15, 24, 42, 51 и 60 години.  (Следва)


Последвайте ни в Google News

 

Етикети заболявания
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети