Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Какво означава да сънувате кръв?

Хороскоп

Какво означава да сънувате кръв?

Какво означава да сънувате кръв? - Tribune.bg
Снимка:

Кръвта в сънищата много често се свързва с родствеността, така че много сънища, в които присъства кръв, по някакъв начин са свързани с нашите семейни връзки. Кръвта насън също може да бъде предупреждение, което да е свързано с близък човек или с някой от близкия ни кръг.

Ако кръвта е по земята – интерпретира се, че ви очакват добри промени. Най-вероятно голяма финансова печалба или помощ ще дойде при вас от там, от където не сте очаквали. Ако потоците кръв обаче са големи, има цели локви, тогава вече означава тежки изпитания в бъдеще, възходи и падения, период пълен с раздори и конфликти.

Ако сте сънували кръв по дрехите си, този сън ви казва да обърнете внимание на обкръжението си. Най-вероятно има хора около вас, които чрез своите дела ви носят постоянна вреда. Нещо повече, това може да не са умишлени действия, а напълно несъзнателни. Необходимо е да се справите с този въпрос възможно най-скоро, за да не бъде очернена напълно репутацията ви.

Ако видите кръвта на определен човек по дрехите си, има голям шанс да се свържете с този човек скоро.

Ако насън сте видели кръв по ръцете си, това е изключително лошо предзнаменование. Най-вероятно ви очаква труден период в живота, през който ще бъдете преследвани от различни нещастия и проблеми, без да можете да разчитате на късмет.

Може също да предвещава неочаквано посещение на гости (вероятно роднини). Въпреки това се смята, че това посещение едва ли ще ви допадне. Най-вероятно причината за посещението ще са някои семейни разправии.

Добър знак, ако насън отмивате кръвта от ръцете си - това показва, че ще можете да се справите със ситуацията, да се отървете от нежеланото общуване.

Ако в съня си видите кръв да тече от носа ви, обикновено означава да се сблъскате със сериозни емоционални проблеми в реалния живот.

Ако кръвта е гъста, има съсиреци или е почти черна – такъв сън предвещава сериозно заболяване.

Въпреки това, не се притеснявайте - струйка кръв, идваща от носа в съня ви, може да предвещава не само негативни, но и положителни емоции, които ще оставят следи върху вас.

Ако носът кърви насън, за човек, който активно се занимава с бизнес в реалния живот, това може да е лош знак, предвещавайки лоша сделка, което ще доведе до сериозни материални щети. Възможно е също така този сън да предупреждава сънуващия, че наближава периодът, когато търговията/дейността ще намалее.

След подобен сън, не се препоръчва да се включвате в някакви сериозни съдебни спорове в реалния живот. Дори ако имате близки и добър адвокат на своя страна, такъв сън може да бъде знак за предателство, поради което няма да можете да спечелите процеса.

Ако в съня ви падне зъб с кръв, трябва да внимавате за неприятни събития в реалния живот: има вероятност на някой от най-близките ви роднини да се открие сериозно заболяване. Подобен сън понякога пророкува дори смъртта на любим човек или на близък приятел. Може заболяването да се отнася и до вас самите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети