Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Родените между 11-то и 20-во число на месеца

Хороскоп

Родените между 11-то и 20-во число на месеца

Родените между 11-то и 20-во число на месеца - Tribune.bg
Снимка:

Всяка дата в живота ни предопределя съдбата ни и ни насочва в определена посока, твърдят нумеролозите, разкривайки значението на деня в месеца, в който сме родени. Всяко число на месеца не е случайно и има важно значение. Нумеролозите твърдят, че въпреки различните лични числа и комбинации, които са различни за всеки човек, една и съща дата има общи черти.

Ако сте родени между 11 и 20 ден от месеца, тук са представени ключовите предопределени пътища на съдбата, които носи вашата дата.

Родените на 11-то число са хората, които са изправени пред голяма борба в живота. Те могат да бъдат намерени в най-различни ситуации от пълна бедност до огромно богатство. Те се ръководят от интуицията и имат подчертана нужда от семеен и обществен живот. Духовити личности са. Те са доста податливи и често на някои от тях бързо им секва ентусиазмът и започват да отлагат работата си за утре. Ако намразят някого по някаква причина, не прощават.

Родените на 12-то число от месеца имат добре развито чувство за справедливост, готови да се притекат на помощ на някого, имат лек и сговорчив характер. Те често са нещастни в любовта, но в крайна сметка все пак стигат до сродната си душа. Те са в състояние да правят пари, но трябва да се грижат за здравето си повече. Често жертват личните си цели и интереси, заради любимите си хора. Имат силно излъчване и вибрация.

Хората, родени на 13-то число на месеца, склонни към работохолизъм, работят много добре, всичко вършат по план, всички разчитат на тях. Те не пазят здравето си. Раздават своите идеи и знания и всичко това не е добро за самия човек. Те печелят много пари през живота по един или друг начин. Нуждаят се от подкрепа на семейството. Смели, прями, честни, справедливи, решителни. Творчески, иновативни и интелигентни личности. Не обичат някой да ги наставлява и ръководи.

Родените на 14-то число на месеца са много успешни в бизнеса (работата) си. Те са идоли на другите. Често са нетърпеливи, бунтари, своенравни и непокорни. Придружавани са от големи турбуленции през целия живот. Те трябва да имат потомство, така се регенерират. От тях стават отлични лекари и зъболекари. Добре организирани личности, с аналитичен ум и нестихваща любознателност. Притежават особен магнетизъм и чар и с лекота печелят симпатии и доверие. Отдадени на материалното.

Родените на 15-то число на месеца са много забавни, добри приятели, другари, придружени са от щастие през живота, винаги имат подкрепата на силни хора, когато имат нужда от това. Притежават качества като доброта, съчувствие и готовност да се притекат на помощ на онзи, който е попаднал в беда. Те понякога могат да прекаляват в своя хедонизъм. Да внимават с парите. Домошари, които обичат семейния уют и традициите. Астмата и дихателните органи са изключително чувствителни.

Родените на 16-то число на месеца имат силна нужда да бъдат обичани и често са жертви на нещастни любови. От тях стават много добри художници и писатели. Умни, уравновесени, изобретателни, но понякога са егоисти, които мислят само за пари. Новатори, съзидателни личности, имат оригинални и аналитични умове. Материално са добре. През целия им живот се очаква много от тях. Възможно е да имат сърдечни проблеми.

Родените на 17-то число на месеца може да имат проблем с документи. Въпреки това, тези хора са много умни и високо образовани. Това е техният билет за света. Пътуването и животът в далечни страни им дава криле. Сблъскват се с трудности в ранна младост, но след това ги преодоляват, благодарение на своята духовност. Може да имат две силни връзки или два брака. Здравето често страда от болезнени емоции.

Родените на 18-то число на месеца са успешни бизнесмени, актьори, художници. Те са властни, непримирими, упорити. Имат неспокоен характер, амбициозни, със силно изявени лидерски качества. В началото на живота си те имат труден период, но с напредването на възрастта съдбата им се променя и те стават все по-силни. Често стигат до операции, но имат силно здраве поради силна психика. Някои нумеролози смятат, че да се родиш на това число е жигосване от Кармата.

Лицата, родени на 19-то число на месеца, са лица, които имат живот като Всевишния. Пътят им е трънлив. Смята се, че са били проблемни личности в минал живот и сега имат много трудности, за да чистят Кармата си. Те често са ексцентрици, които пътуват много, имат страхотна компания и смятат приятелите за свое семейство. Те трябва да научат урока да отварят емоциите към другите. Те могат да имат здравословни проблеми с плешивост, косопад, силна нервност и излишна енергия, която не се канализира и преминава в болест.

Родените на 20-то число на месеца са деца на съдбата. Всъщност съдбата им има много силно влияние върху външния свят. Сякаш са родени да учат другите на важни и големи житейски проблеми. Те трябва да внимават да не правят престъпления, защото тази енергия ги съпътства през живота. Чувствителни и песимисти, лесно стигат до депресия. Ако са мъдри, те могат да избегнат опасностите. Способни да печелят пари, дори когато не работят. Често другите ги обслужват. Чувствително здраве, сърце, бъбреци.

 

Преводен материал

Следва 3 част


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети