Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Андрей Новаков пред Tribune.bg: Правим всичко по силите си да защитим българските превозвачи

Мнения

Андрей Новаков пред Tribune.bg: Правим всичко по силите си да защитим българските превозвачи

Андрей Новаков пред Tribune.bg: Правим всичко по силите си да защитим българските превозвачи - Tribune.bg
Снимка:

Предстои още едно гласуване следващата седмица, имаме още шанс, категоричен е евродепутатът от ЕНП

Транспортната комисия в Европейския парламент отхвърли днес предложението на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков пакетът „Мобилност“ да бъде върнат за преразглеждане в Европейската комисия.

„Предстои още едно гласуване следващата седмица. Надявам се там да успеем да подобрим нашия резултат. Ако не, готвим се за преговорите. Имаме още шанс. Все пак този ресор е поверен на член на Европейската комисия от Румъния, който се надявам да ни помогне. Правим всичко, което е по-силите ни, за да защитим интереса на българските превозвачи!“, увери вносителят Новаков пред Tribune.bg.

На този етап той не пожела да се ангажира с прогноза за изхода от предстоящото гласуване след седмица.

Надявам се на по-добър резултат, разбира се, и работим за него. Към момента обаче не мога да дам гаранции, тъй като разликата, която имахме днес с нашите опоненти, беше много голяма. Имаме още възможности и ще ги използваме до последно. Всяка една от тях. Така че, да е ясно за всички български шофьори, сме направили абсолютно всичко. Нека кажем, че до това гласуване се достигна точно, за да можем да отложим приемането на пакета, както успешно го правим вече 3 години“, подчерта евродепутатът.

Основната цел пред България е да бъдат вкарани в еврозаконодателството възможно най-голяма част от от исканията на родните превозвачи.

Най-важните от тях са връщането на камиона, връщането на водача.Това са топ приоритети, като до последно ще държим това да отпадне от самия пакет“, увери Новаков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати