Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. „Читатели“ пускат пиар снимки на Радев с колело

Мнения

„Читатели“ пускат пиар снимки на Радев с колело

Снимка:

Според официалната версия президентът така си пътувал за работа

Без охрана и без коли на НСО – така пътува из София президентът Румен Радев… Или поне това е най-новата мантра сред феновете му.

Няколко негови снимки с велосипед, синя тениска и усмихнат като за фотосесия обикалят социалните мрежи. И една по една влизат и в медиите – изпратени от „читатели“.

Посочва се дори къде е „забелязан“ държавният глава „по бул. „П.Евтимий”, край НДК“. Интересно е, че на ъгъла е любимият магазин за рокли на жена му, която за разлика от него с кола и НСО беше изловена да пътува в насрещното за по-напряко преди време.

Масираната пиарска акция в социалните мрежи и в близки до БСП медии идва буквално ден след поредното проучване на общественото мнение, показало спад на доверието към Радев. Според запознати „будните граждани”, заснели този велик момент, са симпатизанти на софийското БСП „стари червени каски”.

Дано само президентът да не се качи и в метрото, „пътувайки от до работа”, защото до резиденцията му в Бояна метро не стига (поне засега).

Фактът, че неглиже снимката е била направена в работен ден и в работно време е отделен аспект, който дори няма нужда от коментар.

Освен въпроса – къде е НСО, докато „охраняваният субект“ се шляе из центъра, възниква и питането какво всъщност върши президентът?

А) Предизборни трикове за да влезе в медиите

Б) Прави кръгчета докато жена му избира рокля  

 

 

ФейсбукФейсбук


Коментари (5)

Вихрен сетих се за филм.... СЕЛЯНИНЪТ с КОЛЕЛОТО :)
20.09.2019 16:39 / Отговор
Люси Прасета не може, а кучета и котки може! Санкции, глоби, хайде, де! Дочо Булгуров може да плати една глоба!
20.09.2019 16:44
Вихрен Понякога си мисля, че кинокласиката ни е създадена вчера, а не преди близо четири десетилетия.
20.09.2019 16:48
Иво Хахаха.... на това му се вика приемственост. Преди години Плевнелиев каза, че има своя велосипед, ползва го често и си мечтае за деня, в който и българският президент ще ходи на работа с велосипед. Ето, сбъднахме една президентска мечта!
20.09.2019 16:47 / Отговор
Лидия Глупаво и смешно! Стига толкова излагане!
21.09.2019 03:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема