Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Докато Рашков си играе на стражари и апаши с членовете на ГЕРБ...

Мнения

Докато Рашков си играе на стражари и апаши с членовете на ГЕРБ...

Докато Рашков си играе на стражари и апаши с членовете на ГЕРБ... - Tribune.bg
Снимка:

Докато престъпността продължава да се шири, телефонните измами се завърнаха и не минава и ден без убийство, днес стана ясно, че съдия е бил намерен мъртъв, а негова колежка от София е била обрана посред бял ден на спирка...

Грабежът е станал на спирка на градския транспорт в 7:30 часа сутринта, час пик за работещите хора. По всичко личи обаче, че докато вътрешният министър Бойко Рашков си играе на стражари и апаши с членовете на ГЕРБ, престъпността продължава да се шири. Неговият началник Румен Радев пък се зае да се прави кандидат-президентската кампания на фона на растящите цени и рекордна инфлация.

Проблемите в държавата обаче според тях били други - да се разкриват „горещи“ телефони, където да се подават сигнали за купуване гласове...

Само преди няколко месеца станахме свидетели на чудовищна репресия от страна на МВР ръководено от Рашков, когато се арестуваха домоуправители, че имат списъци с имена. Домовете на членове и симпатизанти на ГЕРБ бяха претърсвани без никакво основание и те задържани, защото Рашков е решил, че ще купуват гласове, тъй като ще участват в изборите. По всичко личи, че докато дебне ГЕРБ, престъпността у нас придобива чудовищни размери, също както и пандемията вече ни е наредила в тъмночервено заради „политиката“ на колегата му Стойчо Кацаров.

Преди да хвърля "обвинения" и да раздава "правосъдие", може би Рашков трябва да се замисли и за ширещата се мигрантска криза, която месеци наред не може да овладее. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати