Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Градев потвърди: Няма диплома за юрист, но не му и трябвала за адвокат по спортно право

Мнения

Градев потвърди: Няма диплома за юрист, но не му и трябвала за адвокат по спортно право

Градев потвърди: Няма диплома за юрист, но не му и трябвала за адвокат по спортно право - Tribune.bg

Лицето Жорко Перхидролко или по лична карта Георги Петров Градев, изпадна в истерия заради поредицата разкрития на NOVSPORT! След дълги години мъчително пазена тайна, той най-накрая си призна, че няма диплома за юрист. Нещо, което бе обявено официално от Висшия адвокатски съвет в отговор на запитване на колегите от Tribune.bg.

Вън ментетата от спорта: Истината за Георги Градев

Оказа се, че Градев не е вписан в никой от официалните регистри на българската адвокатура, водени от ВАС, т.е. не е член на Адвокатска колегия, находяща се на територията на Република България. Той няма каквито и да е правомощия да упражнява адвокатската професия на територията на Република България в качеството на "Адвокат от Европейския съюз", по смисъла на чл. 11 от Закона за адвокатурата.

А кой всъщност е Георги Градев?

В среднощен пост в социалните мрежи Перхидролкото признава, че няма диплома за юрист. Но твърди, че такава изобщо не му трябвала, защото той бил учил международно спортно право в Лондон и дори преподавал в Мадрид...Оставяме настрана, че е изгонен от правителството на Испания през 2022 година заради подозрения за сериозни връзки с режима на Путин в Кремъл.

Вижте как Руди Гела и Градев са източвали ЦСКА

Журналистическо разследване, което бе публикувано в различни медии начело с Frognews и вече вероятно е в процес на проучване и от родните служби...

ШЕФКАТА НА ЛИЦЕНЗИРАНАТА ШАХМАТНА ФЕДЕРАЦИЯ: Градев няма общо с шахмата, а с Русия

Далеч по-интересно е да отбележим, че няма как да специализираш спортно право или например, търговско, наказателно, гражданско или административно, ако преди това не си завършил право с юридическа диплома. Това е все едно да практикуваш като лекар "уши, нос, гърло", без преди това да си учил медицина... Абсолютен нонсенс, но на Жорко Перхидролко от това изобщо не му пука... Докато в юридическите среди се шегуват, че Георги Градев е толкова адвокат, колкото Мартин Божанов е нотариус...

Явлението Георги Градев: Остап Бендер, Били Лъжеца, Франк Абагнейл или Генчо Гунчев от Опасен чар?

Що се отнася до това да питаме различни спортисти колко велик "адвокат" е, то от това няма никаква нужда. Защото трябва да попитаме Антъни Иванов с какъв акъл се натресе на Градев, та сега да получи наказание за 3 години? Или на халфчето от Марица Ради Апостолов, който заради некадърността на Перхидролкото не играе футбол от лятото и скоро не се очертава да е на терена...А примерите са още много, с някои от които ще ви запознаем в следващите дни.

Болезнени амбиции и нулеви шансове: По какво си приличат Радостин Василев и Георги Градев?

А по повод твърденията на неюриста, че Красен Кралев търсел тайна среща с него, редакцията на NOVSPORT се свърза с бившия министър на младежта и спорта и настоящ депутат от ГЕРБ-СДС, който отговори с насмешка: "Не го познавам този човек и няма какво да си говоря с него. В БФС не съм стъпвал от 3 години и няма причина в близко време да ходя там. Преди Нова година от Българска спортна федерация по шахмат с почетен председател Антоанета Стефанова, поискаха среща с мен в качеството ми на заместник-председател на парламентарната комисия по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта за някакви промени в Закона за спорта. Тогава им казах да дойдат с техния правен консултант, за когото казаха, че е Градев. Ако това е тайна среща...Нямам никакво желание и тема по която да си говоря с този човек".

Портиерите на Боянските футболни ливади

ИЗВЪНРЕДНО! Арестуваха плувеца Антъни Иванов с дрога


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати