Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Хамид Хамид пред Tribune: Оптимист съм, че ще има мнозинство и ще излъчим правителство

Мнения

Хамид Хамид пред Tribune: Оптимист съм, че ще има мнозинство и ще излъчим правителство

Хамид Хамид пред Tribune: Оптимист съм, че ще има мнозинство и ще излъчим правителство - Tribune.bg
Снимка:

За приоритетите на 49-то Народно събрание, за бюджета и шанса да има редовен кабинет Tribune.bg разговаря с народния представител от ДПС Хамид Хамид.

Г-н Хамид, кризата се задълбочава и във финансовия сектор, и в производството - с разкъсаните връзки на доставка, ще успее ли 49-тият парламент да се съсредоточи в решаването на тези проблеми, българите също се тревожат за работата си?

Надявам се, че ще обърнем внимание, защото това са сериозни въпроси, от които зависи бъдещето на България и състоянието на хората. Трябва да обърнем внимание.

Служебният кабинет е подготвил някои промени на закони в данъчната сфера, за да се съберет повече приходи, ще се заемете ли с тях?

Кризите трябва да се решават в спешен порядък, но ние трябва да решим най-голямата от всички кризи и това е политическата. Оттам произлизат всички останали кризи. Трябва да се сформира мнозинство. Трябва да се излъчи правителство и да се пристъпи към незабавно разглеждане на всички тези важни законопроекти. Вярвам, че и народните представители ще внесат законопроекти, така че затова са ни пратили тук.  

Какви са според вас шансовете за съставяне на кабинет? Различни анализатори застават на диаметрални позиции - от няколко варианта до категорично отричане на възможността за сътавяне на редовно правителство?!

Ако визирате една група анализатори, които са пратени в медиите само със задачата да говорят как не трябва да има кабинет, изобщо не им обръщам внимание. Аз съм оптимист, че ще има мнозинство и че ще излъчим правителство. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати