Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Кънчо Стойчев, социолог: Твърдението на Симеонов за Ангелкова е заяждане

Мнения

Кънчо Стойчев, социолог: Твърдението на Симеонов за Ангелкова е заяждане

Снимка:

Заяждане – така определи твърденията на Валери Симеонов за жилището на министърът на туризма социологът Кънчо Стойчев.

„Знаем, че имаше скандал между двамата и на мен ми прилича тази история като заяждане. Прочитайки това, което беше публикувано в медиите, става ясно, че е съвсем друг случай казусът с г-жа Ангелкова. Тя е ръководила големи западни фирми, с огромни заплати, които са декларирани, законни. Доколкото разбирам от медиите, става дума за влогове на нейно име. Влогът е нещо е прозрачно – те не се скрити пари“, каза социологът пред Радио „Фокус“.

Кънчо Стойчев обясни, че става дума за човек, който е бил в частния бизнес, а после е преминал в държавна работа, но е генерирал значителен личен ресурс.

Според него в общественото мнение се натяква, че всеки, който има апартамент, е виновен.

„Това е контрапродуктивно“, каза още той и уточни, че проблемът не е в морала в това човек да има хубав апартамент, а в неспособността да се доказва произходът на парите, чрез които е закупен.  


Коментари (1)

мими Имах ужасни нокти, когато си поръчах Micinorm. Вече си мислих как да премахна с лазер увредения слой на нокътя. Добре, че не се стигна до това. След 2 седмици ноктите ми станаха като нови/ А всичко само, защото попаднах на умен лекар, който ме посъветва първоначално да опитам https://bit.ly/2Y86LDe
13.04.2019 08:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема