Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Мая Манолова с нова изцепка: Зове вътрешен министър, чиято фамилия не знае

Мнения

Мая Манолова с нова изцепка: Зове вътрешен министър, чиято фамилия не знае

Лидерката на „Изправи се.бг“ Мая Манолова отправи жален апел към МВР в защита на майките от „Системата ни убива“. За лош късмет бившият омбудсман не знае името на вътрешния министър и се обръща към човек на име „Христо Терзиев“.

„Призовавам министър Христо Терзиев МВР да спре репресията срещу майките от Системата ни убива - палатков лагер София. Заради листовки по време протеста на майките от Системата ни убива полицаи искат да арестуват!?! Спрете! Долу ръцете от майките!“, написа във Фейсбук Манолова.

Манолова не знае името на министър Христо ТерзийскиМанолова не знае името на министър Христо Терзийски

Това, което се разбира от думите на Манолова е, че полиция е опитала да се свърже с една от майките – което било знак, че… я арестуват.

„Днес властта е на път да надмине себе си“, смята бившата депутатка от БСП. „Майките ще продължат да протестират срещу депутатите, защото те се опитват да убият техните деца“, заявява тя.

В 5-минутното си видео във Фейсбук Манолова изпада и в още лирични отклонения – като Ангел Джамбазки, над когото бил „опънат чадър“, Сачева – която убила Закона за хората с увреждания и Бюджет 2021.  


Коментари (9)

Костадинова Това нещо не спира да се излага.Долно същество.
20.11.2020 13:54 / Отговор
Киро Бизона Просто не мога да разбера докога ще ни занимават с тая алчна, проста, проскубана лисица! Не давайте новини за нея, никой не се интересува от нея! Тя плаща ли, за да ни я показвате, тая грозна и физически, и душевно мръсна, неблагодарна, изкуфяла гад?
21.11.2020 11:25
У нас сееш ли злоба,слаба реколта няма Арестувайте първо нея!Това човекоподобно не разбра,че в тази държава има и ред,има и други хора и други приоритети!
20.11.2020 14:17 / Отговор
chichka Тази озверяла злобарка няма ли да се скрие? Кой би гласувал за нейното движение "Изпразни се в мен БГ"???
20.11.2020 14:18 / Отговор
Анастас #

Работническо-селска ПАЧА.

Такива са и Поклонниците на Мая Мазолова.

Трепе ги без възможнкст да се изправят !!!

(откровено мазолесто)
20.11.2020 19:14
Надблюдател А бе май се набира като луда, за да оправдае парите който вложиха за нея! Май бая се е поналапала, щем я тресе такъв "работохолизъм"!
20.11.2020 17:10 / Отговор
СДС Както някой каза: Мая е способна винаги да те изненада на пътя като истинска чочарка,изскачайки от някой храст. А тези майки не знам на какво са майки и кога и кой им гледа децата. Приличат по-скоро на зарязани от семействата им жени с пресъхнали краденето. Така е -по-грозно от старостта няма.
21.11.2020 07:20
СДС Пресъхнали кладенчета
21.11.2020 07:22 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема