Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пак протестен пърформанс: Манолова и „Трио“-то наредиха „болнични легла“ пред МС (СНИМКИ)

Политика

Пак протестен пърформанс: Манолова и „Трио“-то наредиха „болнични легла“ пред МС (СНИМКИ)

„Борисов трябва да действа, а ако не действа, да си тръгва“. Това заяви Мая Манолова на протестна акция пред Министерски съвет. С походни легла, престилки, закачени на закачалка и телефон даващ свободно, протестираха бившата омбудсманка, „Отровното трио“ и съмишлениците им.

Едни от основните действащи лица на протестите, които месеци наред се събираха въпреки предупрежденията на лекари и експерти, че струпването на хора ще доведе до проблеми, обвиниха правителството за кризата. Манолова се възмути от това, че Бойко Борисов е оставил хората сами да се оправят в COVID кризата – да си плащат PCR-ите и да си търсят линейки.

„Правителството и Борисов свириха отбой. Бойко даде отбой и дезертира от първата линия на битката с ковид кризата като оставиха там лекарите и медицинските сестри да се оправят сами“, заяви тя.

Според нея мерките са много закъснели. Тя попита за какво са били похарчени 1,5 млрд. лв. европейски средства.  


Коментари (8)

АЛеноТ ТАЯ КЮСТНДИЛСКА СЛИВА НЕ РАЗБРАЛИ , ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕЯ.
ТО НЕ БЯХА КОЛИЧКИ, ЧЕРНИ ЧУВАЛИ, ПРОСТТОТИЙ И КАКВО ЛИ НЕ.
НА КРАЯ, ЩЕ ПОЙСКА ДА И ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, А ТО И ЧЕП ЗА
ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ НЕЯ.
09.11.2020 14:08 / Отговор
ДО СЛУЖБИТЕ ЗА ЗАКРИЛА НА МАЙКИТЕ:....... ДА СЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА НА ДЪЩЕРЯТА НА МАЯ МАНОЛОВА!
ДЪЩЕРЯТА НЕ ВЪЗПИТАВА МАЙКА СИ ДОБРЕ-ПАК Я ОСТАВИЛА БЕЗНАДЗОРНО ДА ХОЙКА ПО УЛИЦИТЕ С ХАЙМАНИТЕ НА СОФИЯ...
09.11.2020 15:08
Киро Бизона Тая МаяМа е тъпа като налъм, а пък и толкова грозна, че ако я сложат за плашило в някоя нива, врабченцата така ще се стресират, че ще връщат житце за три години назад! А ма, усро, когато ти беше болна и се търкаляше по килима пред Баце да те изпрати в Германия да се лекуваш, беше готова на всичко (айде да не казвам на какво), а сега с всичката си неблагодарност и гьонсуратлък разстилаш болнични легла пред МС, така ли? Само гледай сега – има Един отгоре, Той гледа и всекиму заслуженото дава! После да не плачеш!
09.11.2020 14:28 / Отговор
кесо Това е готова предизборна коалиция "Обединени глупаци" - тримата глупаци и Мая Конопа. Сега вече глупаците в България може да си имат и свое политическо представителство. Честито на "късметлиите" /глупаците де/.
09.11.2020 14:39 / Отговор
О, наглост, твоето име е Мая Манолова!!! .
09.11.2020 15:32 / Отговор
Това е подигравка с лекарите и изобщо с медиците. Телефонът давал свободно, болнични легла нямало... Оная вече пак същите май, без маски обикаляха по Сливница и от там до бърза помощ. Да подаряли цветя на лекарите. Излезе портиер и им каза, че лекарите са по адресите на болните. И няма кой да се занимава с тях. Иначе вички от шайката бяха без маски.
09.11.2020 17:02 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема