Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Наглите! Илиян Василев щял да държи Борисов отговорен, че Георгиев от БОЕЦ и жена му са с коронавирус

Мнения

Наглите! Илиян Василев щял да държи Борисов отговорен, че Георгиев от БОЕЦ и жена му са с коронавирус

Наглите! Илиян Василев щял да държи Борисов отговорен, че Георгиев от БОЕЦ и жена му са с коронавирус - Tribune.bg
Снимка:

До вчера агент „Сашо“ смяташе, че носенето на маски е „нечувана глупост“

Бившият посланик в Москва Илиян Василев вече цяла година гравитира около президента Румен Радев и протестиращите. Публична тайна е, че целта му е да намери достойно място в бъдещия политически проект на президента. До скоро беше спряган и за фаворит за служебен премиер на Радев.

В името на заветния пост Василев шумно заявяваше, че не вярва в коронавируса и критикуваше яростно носенето на маски.

ФейсбукФейсбук

До днес. Днес агентът на Държавна сигурност с псевдоним „Сашо“ вече търси сметка и проси справедливост за един от водачите на протеста.

Георги Георгиев от БОЕЦ е с коронавирус

Какво пише днес Илиян Василев, чиято профилна снимка във Фейсбук казва „Маските са, за да мълчите“: „Това е много важен пост - споделяйте за да стигне до #BoykoBorissov - ще го държим пряко отговорен ако се случи нещо с Жоро Георгиев и съпругата му Маринела, защото Жоро е в тежко състояние и за него няма място нито във ВМА, нито в Правителствена, нито в която и да е друга болница с опит в лечението на КОВИД. В Софиямед приемат олигарси, които ги излекуват за три дни. Но няма място и за съпругата му Маринела, която е трансплантирана и със свръх висок риск.

Виждате ли, как благодарение на изградената от вас пирамида на властта въпросите на живота и смъртта опряха до вас. И за състоянието на болниците, и за излязлата извън контрол зараза с КОВИД-19. За всичко, накрая сте отговорен вие.

Не искам от вас друго, не можете да лекувате сам, но можете да направите така, че хората да получат внимание от медиците, защото Системата реагира само на ваши реакции.

И така просто е - вече отговорността за живота на Жоро и Маринела е ваша. Времето тече“

Какво пише Илиян Василев на 21-ви октомври 2020 г.

„Опитват се да заглушат съпротивата срещу нечувана глупост за носенето на маски на открито. Показахме по недвусмислен начин, че има манипулация с политическа цел на тестовете. Сега искат да запушат устата и на Радев…“

Кои са наглите?

Тези, които саботираха всяко усилие на правителството и на здравните власти от март месец до днес. Тези, които палиха маски и се подиграваха на всяка дума на генерал Мутафчийски и Националния оперативен щаб за справяне с коронавируса. Тези, които принуждаваха чрез фалшиви новини и пропаганда стотици българи да шестват вкупом месеци наред по площадите. Тези, които предлагаха безплатни адвокатски услуги за всички, които не спазват мерките и не носят маски!

Същите тези днес молят за места в болниците за сметка на обикновените българи, които са спазвали мерките, но вероятно също имат нужда от лекарска помощ. Те са шумни, те са нахални. Те заплашват. Те смятат, че са безсмъртни или най-малкото богопомазани. Знаете имената им, виждали сте лицата им. Защото те не носят маски.

Това са наглите.

В същото време аверите на Илиян Василев от т.нар. „Отровно трио“ събраха 12 души в Пазарджик.

„Отровно трио“ в Пазарджик„Отровно трио“ в Пазарджик

Всичките без маски.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (31)

Идиоти, сър! При това съвсем обикновени...
13.12.2020 12:45 / Отговор
Сашо-11 е от най-наглите. Русия се погрижи да му създаде легенда като персона нон грата.
13.12.2020 14:53
РЕЗИДЕНТСКИ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ................СЛУГИТЕ НА РУСИЯ............................................ ВАСИЛЕВ-"САШО" - ЕДНО ОТ ЛИЦАТА НА ФРОНТА, ОТ ЕКИПА НА ТЕРОРИСТА РАДЕВ...........
КОЙ ГИ БРОИ ЗА ЖИВИ...............
13.12.2020 15:55
Тъй де! Гошо "боеца" да търси помощ от приятеля си Лозан Панов, на когото организираше сказки и седяха рамо до рамо (биз бизе).
13.12.2020 17:55
Furlata Сашо 11 е казал точно какво иска от Борисов - да направи така, че "хората" да получат внимание от медиците!! Казано с други думи - да имат привилегии, да са с връзки и приети за лечение по втория начин! Заради това протестираха и наглееха - да ги канят по студиата, да затварят кръстовища, да бъдат над останалите и пак да кажа - истерията, яйцата, въстанията бяха за привилегии, добре усвоени от соца! Вижда се, че Жоро Тъпото от Боец не е обикновен пациент, а нахалник, който иска да бъде лекуван от коронавируса като VIP персона в Правителствена болница, а не като страдащ от мания за величие при приятелката му Гълъбова в Курило!!!
13.12.2020 17:56
Браво! Точен анализ на коментатора "Furlata"
13.12.2020 18:39
Покажи всички
Умникът ми ,той По-добре е да изчака,че ще се наложи да иска отговорност за много повече от безсмъртните бай Ганьовци,които се въргаляха истерично в центъра на европейска столица с балканска полиция ! Сега трябва да им се припомнят умните приказки против мерките,които те откровено не спазваха
13.12.2020 13:12 / Отговор
отвратително. Поредният жълт сайт на Борисов/Пеевски с цялата им тролска сган активирана.
13.12.2020 22:55
Ха, ха! Сганта е около Гошо тъпото!
И що зад всеки храст ви се привижда гербер?
14.12.2020 00:06
отвратително. Защото гербетариата използва платени тролове. Няма нормален човек, който да ги подкрепя тези престъпници, само зависима сган.
14.12.2020 08:17
Хм Абе бекапетата бсп, дсб, боеца, да България, има такъв народ, изправи се бг.......цяло лято им плащаха да лежат по кръстовища, улици и локви!Сега им плащат да тролят!
16.12.2020 08:14
кесо Илиян Василев е едно от големите разочарования за тези които го уважавахме като експерт и дипломат отстоявал българските интереси срещу руската наглост. След време той ще се разочарова от самия себе си. Да бъдеш Илиян Василев и доброволно да станеш изтривалка на Румбата е лична трагедия.
13.12.2020 13:20 / Отговор
Кой може да уважава агент "САШО"?.................................................................................. Само - АНТИБЪЛГАРИТЕ- РУСОФИЛИ................
13.12.2020 13:31
Гнус!!! Долу Илиянвасилевщината!
13.12.2020 13:30 / Отговор
КОКО Е като няма място в болницата да изкарат някого за да влезе той ли. Пий си чайчето и чакай да се отвори място.
13.12.2020 14:19
гнус Пий чайчетата и супичките на доц.мангъра и, чакай да се излекуваш от комунистическата отрова covid 19!
16.12.2020 20:27
Българин Русофилистикът василев може само да държи к.ура на ББ отговорен за е.бането на Христина Бобокова с 200!
13.12.2020 13:39 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети