Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Ще се извини ли Деси Добрева, че стана лице на фейк кампанията „Норвежците ще ви вземат децата”?

Мнения

Ще се извини ли Деси Добрева, че стана лице на фейк кампанията „Норвежците ще ви вземат децата”?

Над 840 хил. изгледаха видеото, в което Добрева призова на протест срещу несъществуващия документ

„Аз съм Деси Добрева и съм една от популярните личности, които подкрепят каузата „Не на стратегията за детето 2019-2030“ година“.

Така започваше видеообръщение на певицата, която на 7 септември призова на протест срещу Стратегията. Според измислиците в мрежата ново законодателство влиза в сила след 3 месеца, за да могат деца да бъдат вземани от семействата им и пращани за отглеждане на хомосексуални двойки в Норвегия.

Добрева заяви, че се обявявала „против“ тази стратегия, която някой уж искал да наложи в момента като „майка и общественик (?!?)“.

„За тези от вас, които не познават тази стратегия е необходимо веднага да се запознаете!“, казва певицата във видеото поклащайки предупредително глава. „Ще разберете за какво става въпрос, тъй като това е за нашите деца“, предупреждава тя в 1-минутното клипче.

Каква е равносметката месец по-късно?

Видеото на Добрева е гледано над 840 хил. пъти, 25 хил. потребители са реагирали на видяното – пък било и най-често със смях.

ФейсбукФейсбук

И въпреки, че изявлението на Добрева не би трябвало да е в състояние да предизвика друга емоция освен присмех, нещо подобно не бива да бъде подценявано и отхвърляно с лека ръка.

Защото има хора, които ВЯРВАТ НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ!

Има хора, които наистина виждат норвежци зад ъгъла, идващи за техните деца. Има хора, които си представят, че и българската държава, и всички норвежци, умират от желание да вземат всички българчета и да ги гледат вместо родителите им.

И без да коментираме колко известна и колко общественик (?!?) е певицата, без да надценяваме ролята ѝ и дезинформацията, трябва да я попитаме:

Г-жо Добрева, гордеете ли се с резултатите месец по-късно?

Вие лично четохте ли Стратегия (каквато и да е) за детето и в кой точно сайт я намерихте? Какво пишеше в нея?

Наистина ли вярвате, че детето Ви е в опасност да замине за Осло?

Стореното – сторено.

Няма ли обаче поне да се извините?  


Коментари (3)

ЦВЕТАНОВА Не успях да разбера кой ще им взима децата и защо? Кой има нужда от тях? Мястото на всички деца е при родителите, да се възпитават, да се образоват. Всички имаме деца, внуци, пра внуци, отговорност да ги възпитаме, да ги отгледаме и да ги изучим, за да станат образовани и достойни бг граждани. Те са ни достатъчни.
10.10.2019 18:35 / Отговор
Тесла Какво извинение бе,тя е направо за затвор и какво като е певица.Да се благодари,че все още не са я привикали в ДАНС да дава обяснения.Тя пък една певица,чалга произведение на учиндолеца.
12.10.2019 08:11 / Отговор
Българа Ще видите като наистина след няма и 10 години приемат подобен закон у нас. Тогава ще ревете. Хубаво е да сме обединени от сега и да защитаваме децата си. Дори и това все още да не се случва при нас, няма гаранция, че ще остане така. Не я нападайте! Не е застанала зад кауза, която е лоща. Престанете, озлобени хора такива!
02.01.2020 11:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема