Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Синята листа е ГЕРБ-СДС, другите „демократи” работят за БСП

Мнения

Синята листа е ГЕРБ-СДС, другите „демократи” работят за БСП

Синята листа е ГЕРБ-СДС, другите демократи работят за БСП - Tribune.bg
Снимка:

Автор: Александър Йорданов – кандидат за евродепутат от ГЕРБ-СДС, Фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: ПРЕДИЗБОРНИ И НЕ СЪВСЕМ

Вчера бях на предизборни срещи в Русе и Шумен, а тази вечер представих последната си книга "Патриотични уроци" в Перник. И навсякъде, както преди това бе в много други градове, ме посрещаха много бивши и настоящи членове и симпатизанти на СДС. Това означава, че СДС не е минало, а политическо настояще, което при това отново е на правилната страна на "историята". Отново е гарант, че Българската социалистическа партия – съсипник на България, няма да спечели евроизборите и респективно няма да получи шанс да се върне на власт.

Така бюлетина №12 се превръща в единствената реална алтернатива на наглите амбиции на БСП и ДПС към властта. Факт е, че има по-малки партии и коалиции, които преследвайки дребната цел, а именно да имат един, а някои се борят дори и за... половин евродепутат, обслужват интересите на БСП и ДПС. Те практически ще прахосат десетки хиляди гласове на български избиратели, за да си начешат партийната краста.

През годините ние от СДС многократно сме наблюдавали как партии представящи се уж за демократични, как политици представящи се за демократи, практически обслужваха интересите на БСП. Така е и сега. Днес атаката срещу СДС цели да подкрепи БСП. Един куп политически тарикати и шушумиги се пробват в говорене срещу СДС. Или обратното – приписват си заслуги към СДС, каквито в действителност нямат и никога не са имали. Запомнил съм ги като дребни интриганти, уреждащи се покрай СДС на топла служба, като нарциси и егоисти. Днес те помагат на БСП – директно и индиректно, да се върне на власт. И не случайно от БСП са толкова мили и любезни към тях. Не ги нападат. Кремълоидите Волгин и Симов храчат срещу мен в синхрон с псевдодемократи и дори с ченге представящо се за енергиен експерт.

На тези евроизбори СДС се явява с бюлетина № 12. Това е синята бюлетина, в която всички кандидати сме от дясната Европейска народна партия. Аз съм на шесто място в листата, т.е. с № 106. И това е нормална позиция като се има предвид, че в момента СДС е извънпарламентарна партия, но според социологическите прогнози има всички шансове да има свой евродепутат. Всъщност на предстоящите евроизбори само гласувалите с бюлетина № 12 желаят и могат да победят БСП и ДПС. Останалите участници в изборите нямат такива намерения. Но да не искаш да победиш БСП на избори е предателство към българската демокрация.

Да атакуваш тези, които единствено могат да победят БСП, е двойно предателство. И много подло при това. Защото публично тези, които помагат на БСП казват, че целта им на тези избори е ГЕРБ и СДС да не ги спечелят. С други думи – целта им е да помогнат на БСП да ги спечели. Защо го правят? За пари – на български или руски олигарси!? Зад някои от тях наистина стоят олигарси, естествено от комунистически фамилии. Други директно играят за Кремъл. Те мразят Европейския съюз, но странно защо искат да изпратят евродепутат, дори и половин такъв, в европарламента. Левичари или ляволиберали, недозрели или псевдопатриоти – все едно. Заедно са на хорото, заедно играят играта на БСП.

Ние от СДС ще се опитаме да се противопоставим на този сценарий. Това е наша демократична кауза. Правим го за България, за дясна Европа. Ако успеем това просто ще означава, че сме извършили едно добро дело в интерес на България. Ако БСП ни победи – ще дойдат лошите дни. Всъщност на тези избори друга интрига няма.  


Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" КОЙ ТИ ЧЕТЕ ПРОСТОТИИТЕ БЕ ГАЛФОН..... ТИ СИ ЕДНА ОТ ЕМБЛЕМИТЕ НА РАЗГРАБВАНЕТО НА БГ-то И РАЗОЧАРОВАНИЕТО НА МИЛИОНИ ХОРА, ЧЕ НЕЩО ДОБРО МОЖЕ ДА СТАНЕ В ДЪРЖАВАТА..
16.05.2019 11:18 / Отговор
ПОЖАРНИКАРА "БУДА" Александър Йорданов е набор на Путин и приликите свършват дотук. Дебелия Ал активно съдейства прехода от комунизма да завърши с успех за комунистите и Държавна сигурност.
За всеки „перестройчик” може да се намерят сведения за свършена в ползу роду работа, за Йорданов обаче няма нищо. Присъствието му в най-новата ни история е празно, сякаш е бил статист в демократичния преход, въпреки заеманите важни постове.
16.05.2019 12:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още