Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Скоро по БТВ: Цънцарова ще води още прогнозата за времето и Шампионската лига

Мнения

Скоро по БТВ: Цънцарова ще води още прогнозата за времето и Шампионската лига

Скоро по БТВ: Цънцарова ще води още прогнозата за времето и Шампионската лига - Tribune.bg
Снимка:

БТВ посрещат извънредните събития през август без част от основите си водещи, които ползват летни отпуски. Това не би трябвало да е особен проблем, тъй като в медията работят голям брой хора и със сигурност има кой да седне по всяко време в стола на отсъстващите.

Оказва се обаче, че май не е точно така, а ако някой гледа медията през последните дни ще си помисли, че там има само една журналистка – Мария Цънцарова.

Освен че води сутрешен блок на мястото на Антон Хекимян, в петък следобед тя замести и Цветанка Ризова в следобедното предаване „Лице в лице“. В неделя пък ще трябва да замести и Светослав Иванов.

„В 17 ч. в неделя Мария Цънцарова ще седне извънредно на стола на водещия на „120 минути“, за да разговаря с едни от най-търсените събеседници за случващото се в страната и възможните развръзки“, похвалиха се БТВ сами със странното си решение да сложат една и съща водеща да води всичко.

Това стана причина за доста шеги в мрежата. Интернет потребители се питаха дали скоро няма на Цънцарова да бъдат връчени Новините и прогнозата за времето. Чуха се и призиви да видим как ще се справи като водещ на Студио „Шампионска лига“.

В същото време предстои с интерес да видим и дали в неделя с участие в „120 минути“ ще блесне Христо Иванов. Досега той – подобно на Цънцарова, се показа като единствен говорител на „Да, България“ за БТВ.

След следобедния блок на БТВ вчера: Христо Иванов гостува и в сутрешния


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

Високи сини планини Спокойно може да вземе Кривонос за партньор в предаванията!Так или иначе все си е в БТВ.Злобата и на двамата е в достатъчно количество!
15.08.2020 10:49 / Отговор
дай, дай, дай БГ Ама "няма харизма този чоджум" - Ристю Мореплавателя Да Гама. И му го каза човека от форума, миналата седмица.
15.08.2020 20:54
Зрител Цънцарова сложи в малкия си джоб Хекимян.
Оказа се много добра водеща.
Дано не я " изгорят".
15.08.2020 17:25 / Отговор
Двойка скуул Тя кака Мара може да си викне и Бисер Петното за екранна двойка - ще бъдат много рейтингов екип отвсекъде. Хахаха, ако се изтърпят един-друг, де. Ма ше ги гледат...
15.08.2020 20:43
Димитър Или първото или второто. По вероятно да се опитват да я наложат за самостоятелно предаване.
17.08.2020 11:55
сивата котка Остава и само едно кулинарно предаване да спретне.
15.08.2020 19:00 / Отговор
ДаЧеф Монополът в тоя жанр, по всякакви видове телевизии, го държат КАТИ ЕВРО и роднинининини - нямат равни със черпака, поне засега.
15.08.2020 20:49
Коментар Хaрecвaх я дocкoрo кaк кo-вoди нoвинитe нo пocлeднитe дeceтинa дни cъм шoкирaн oт aрoгaнтния , брутaлeн нaчин зa рaзгoвoр c пoкaнeнитe в cтудиoтo Грубo прeкъcвaнe , НAТРAПЧИВO нacтoявaнe дa ce приeмe нeйнaтa тeзa , бoмбaрдирaнe c въпрocи бeз дa изчaкa oтгoвoр-типичeн мaниeр нa КГБ рaзпит.... Нaпримeр ...интeрвютo c Джaмбaзки- кaк и трeпeрeшe брaдичкaтa и c кaквa злoбa нacoчвaшe тeмaтa хoдил или нe в кaзaрмaтa ! A въпрoca e ceриoзeн - трябвa ли пocтeпeннo и пoeтaпнo дa ce възcтaнoви тaзи прaктикa. Знae ли тoвa изруceнo cъздaниe чe дeceтки cвeтoвнoизвecтни личнocти и пoлитици въoбщe нe ca хoдили в aрмиятa , НЯМAТ виcшe oбрaзoвaниe , нe им e билa ocнoвнa рaбoтa нo пo cтeчeниe нa нeщaтa cъздaвaт и ръкoвoдят тoчнo тaкивa дeйнocти. Чaкaм зaвръщaнeтo нa Хeкимян зa дa ce върнa oбрaтнo към БтВ - зaceгa cъм нacтрoeн нa НOВA Тв...
20.08.2020 09:30 / Отговор
Стефан Браво Мария, супер си, за разлика от много от другите водещи. Точни и на място зададени въпроси, и добре коментирани отговори. Дано твоите колеги се поучат от теб.
29.08.2020 22:20
Христов Мария Цънцарова е пионка на Иво Прокопиев!
20.08.2020 11:48 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети