Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. „Скромната” рокля на съпругата на Петков Линда при папата се оказа маркова, с гол гръб и деколте (СНИМКИ)

Мнения

„Скромната” рокля на съпругата на Петков Линда при папата се оказа маркова, с гол гръб и деколте (СНИМКИ)

Скромната рокля на съпругата на Петков Линда при папата се оказа маркова, с гол гръб и деколте (СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:

Истински фурор в медийното пространство предизвика стайлингът на съпругата на Кирил Петков Линда по време на двудневното им  посещение в Рим, начело на правителствена делегация. Визитата на премиера бе по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май. В делегацията участва и съпругата на премиера – Линда Петкова.

 

Петков НЕ покани папата в България и НЕ получи обещание за визита

За визитата си Линда Петкова  избра  рокля с флорални мотиви от няколко цвята, комбинирана с черно  спортно-елегатно сако. И докато за онзи момента облеклото ѝ изглеждаше твърде неподходящо за такава визита заради спортния си оттенък, то сега справка на Tribune.bg показва, че роклята, избрана от премиерската съпруга, е маркова и доста предизвикателна.

DesigualDesigual

Моделът е от новата колекция на испанския бранд Desigual, а дизайнът е с дълбоко деколте, голи рамене и гол гръб, които всъщност Петкова скри със спортно-елегантно сако. Стойността на роклята е 174 лева.

DesigualDesigual

Дори и марковите дрехи обаче не правят избора на Линда Петкова подходящ за визата при папата. По етикет на официални визити членовете на правителствените делегации трябва да са строго официално облечени.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема