Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Старата (контра) банда ръжда не хваща! Нинова празнува при авер от Булгартабак

Мнения

Старата (контра) банда ръжда не хваща! Нинова празнува при авер от Булгартабак

Председателката на БСП Корнелия Нинова почти успя да заблуди медиите и последователите си в социалните мрежи, че е отправила новогодишното си послание от уюта на дома. Във видеото от новогодишната вечер тя е на маса в битова обстановка, а зад нея се вижда камина. Наблюдателни читатели обаче разпознаха интериора.

Оказва се, че Корнелия Нинова е избрала за новогодишното си парти бутиков хотел Анна Кристина във Видин. Бърза проверка показва, че тя е била в компанията на собственика на хотелското бижу Емил Маринов, с който са близки от времето, когато Нинова беше шеф на Булгартабак, а днешният хотелиер единствен дистрибутор на цигарите в региона.

Нинова обича да демонстрира уж традиционен за повечето българи бит и скромност, но всъщност обича лукса, както и удобствата. Още когато стана председател на БСП заяви, че ще свали членовете на бюрото от служебните коло. До ден днешен това обаче не само не се случи, а и самата Нинова бръмчи със служебен автомобил, чийто разноски поемат социалистите.  

хотел Анна Кристина във Видинхотел Анна Кристина във Видин
От снимките на хотел Анна Кристина се вижда, че Нинова седи пред същата каминаОт снимките на хотел Анна Кристина се вижда, че Нинова седи пред същата камина
хотел Анна Кристина във Видинхотел Анна Кристина във Видин


Топ новини

виж още

Актуална тема