Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Новогодишни пожелания: Петков навън с 10-годишен шахматист, Борисов – вкъщи с внуците

Общество

Новогодишни пожелания: Петков навън с 10-годишен шахматист, Борисов – вкъщи с внуците

Новогодишни пожелания: Петков навън с 10-годишен шахматист, Борисов – вкъщи с внуците - Tribune.bg

Нинова обеща, че ще се справим заедно с всяко предизвикателство. Стефан Янев пусна поздрава още преди дни

Президентът: Преситихме се на политически противоборства

Премиерът Кирил Петков отправи нестандартно пожелание за Нова година. Той се появи във видео в компанията на 10-годишен шахматист и поговори с него.

„Данаил е само на 10 години, но вече е бил два пъти втори в Европа и един път трети по света по шах. Хора като него всъщност ни дават надежда, че България може да бъде много по-успешна, много по-надеждна и да покажем на света, че можем да сме едни от най-добрите. Много се гордея, че България има точно такива таланти като него. 2022 година една от целите ни е да запазим и да растем с този тип таланти заедно. Да можем да запазим тук тези хора, да не отиват навън, да се развиват, да растат, да имат образование и да прославят България с победите си“, казва Петков във видеото.

Предишният премиер Бойко Борисов традиционно посрещна празника у дома в компанията на най-скъпите му деца – неговите двама внуци.

„Вкъщи с Бойко и Иван и техните любимци Сара и Бари е най-хубавото време! Честита Нова година с пожелания за здраве и късмет, обич и радост!“, написа лидерът на ГЕРБ.

Вицепремиерът и председател на БСП Корнелия Нинова също публикува видео поздрав.

„Нека да е мирна и здрава за българския народ. Нека да е благодатна за българската земя новата 2022 година. Да я посрещнем с вяра в собствените си сили. Ще се справим заедно с всяко предизвикателство. Да я посрещнем с надежда за добруване и с любов в семейството, с близки и приятели и помежду ни. Да е честита, да е благодатна, да донесе късмет във всеки български дом, където и да се намира той по света“, казва Нинова в поздрава си.

Служебният премиер Стефан Янев поздрави армията още на 30-и декември.

Янев с празнично обръщение – клишета и нито дума за НАТО


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети