Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Валерия Велева: Елена Йончева да се откаже от мястото си в европарламента

Мнения

Валерия Велева: Елена Йончева да се откаже от мястото си в европарламента

Снимка:

Азбучна истина е, че преди избори не се вадят компромати, Йончева повтори грешката на Петър Стоянов, когато той извади компромат и загуби изборите

„Смятам, че госпожа Йончева трябва да се окаже от мястото си европарламента. Тя трябва да поеме отговорност за тази изборна загуба. Тя се оказа неподготвен политик, нейна е една огромна част от загубата на тези избори. Тя не е и разследващ журналист - нито едно нейно разследване не завърши докрай. Може би самата тя се е надценила - трябва да си знаеш пределите, значи самата ти си надценила“. Такава оценка за участието на Елена Йончева в кампанията за евроизборите направи главният редактор на „Епицентър“ Валерия Велева в изборното студио на „Канал 3“.

„Азбучна истина е, че 3-4 дена преди избори не се вадят компромати, негативни кампании - за зайчарник, за къщата в Барселона. Елена Йончева повтори грешката на Петър Стоянов, когато той извади компромат и загуби изборите (срещу Първанов). И това бе казано на Елена, защото изборите са емоция. В момента, в който Борисов влезе на терена и разчисти всички останали, и жените започнаха да му се хвърлят, не можеш да вадиш нещо негативно, с агресия“, сравни Валерия Велева.  


Коментари (2)

ВелевА Госпожо, изборите не ги спечели Борисов, а скритият Цветанов, който организира циганския вот. И то 2-3 дни преди изборите бе пълно с емисари с черни чантички, които обикаляха вСофия, където живеят циганите в общински жилища.А две седмици лекотоварни автомобили разтоварваха кашони с неизвестна за нас българите стока.
27.05.2019 08:13 / Отговор
бай Иван Ха, Ха, Ха,
27.05.2019 16:55

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема