Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. За Мая Манолова и морала

Мнения

За Мая Манолова и морала

За Мая Манолова и морала - Tribune.bg
Снимка:

Кариерата на „червеното острие“ - от партията, през парламента, до позицията Омбудсман

„Мая Манолова е дъното на морала. Плака при нас в стаята, за да я подкрепим за омбудсман“. Това заяви депутатът Валентин Касабов от НФСБ пред ПИК. Пред медията той се впуска в подробности как Манолова се появила при патриотите в парламента, за да търси подкрепата им за избора ѝ за омбудсман.

Преди това обаче пътеката прокарвал мъжът ѝ и бивш депутат от БСП Ангел Найденов. Той разговарял с депутатите, които познавал по-отблизо, че новата лидерка на червената партия Корнелия Нинова не иска Манолова в групата, а пък при новите правила, въведени от нея, той не може да се кандидатира за депутат.

Найденов обяснявал, че Мая ще остане без работа и ще трябва да се прибере в Кюстендил, откъдето започна политическата ѝ кариера.

„Лично Валери Симеонов ни помоли да изслушаме Мая Манолова. Тя дойде при нас с едни такива тъжни мокри очи и ни обясни, че в групата ѝ не я искали, че нямала какво да работи, че ни моли да я подкрепим да стане омбудсман, защото не знаела какво да прави оттук нататък. Това ѝ бяха аргументите да застанем зад нея“, разказа Касабов.

По това време ГЕРБ се ориентирали към кандидатурата на предишния омбудсман Константин Пенчев за втори мандат, но Манолова ходела да моли и при тях, твърди Касабов.

От ГЕРБ се въздържат да посочат аргументите, с които ги е увещавала, но в крайна сметка я подкрепиха.

„Сега обаче преди два-три дни била в някаква църква и станало дума за Валери Симеонов. А тя се нацупила и казала, че не иска да ѝ говорят за него, защото щяла да се омърси. Тази жена е дъното на морала“, отсича Касабов.

Когато срещала него самия в сградата на парламента, си обръщала главата на другата страна и отказвала да отговори на поздрава му въпреки забележката му.

„А пък как жално ни гледаше в очите, когато искаше подкрепата ни. Сега се чуди какви маймунджалъци да прави. Тази жена няма срам“, категоричен е той.

Медията обръща внимание и на пътя, който извървява Манолова в личния си живот, определяйки я като „мъжемелачка“. Бракът на омбудсмана с бившия военен министър ангел Найденов е втори за нея.

Първи съпруг и баща на дъщеря ѝ е Милен Манолов. Още по време на брака им обаче открито се говори за връзка на юристката с „десния“ политик и дългогодишен кмет на Кюстендил Петър Паунов. Според мълвата любовната история между двамата продължила цели пет години, а първите проблеми се появяват след заминаването на Манолова за София и старта на депутатската ѝ кариера.

До ден днешен, независимо че има още един брак с Ангел Найденов, Мая продължава да носи фамилията на първия си мъж – Манолова.

Любовната история между нея и втория ѝ съпруг Ангел Найденов също лежи върху скандали. По време на началото на връзката им бившият военен министър е още женен, но отдалечен от семейството си.

„Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Почувствах се огорчена и наранена. До последно имахме добри взаимоотношения. Непрекъснато поддържахме връзка по телефона, отнасяше се мило с мен. Усещах, че има друга жена в живота му, но смятах, че това е буря, която ще премине”, споделя д-р Нина Найденова, след като скандалната извънбрачна афера на мъжа й с Манолова лъсна публично.

Най-големият удар за семейството на Ангел е, когато Мая в свое интервю публично признава за връзката им, докато съпругата на Ангел не знае още нищо. Пред камерите Манолова не се посвенява да признае: „Ако ме питате, да, заедно сме”.

„Жената, която сега е с мъжа ми – г-жа Мая Манолова, първа каза неща, които човешката етика и морал изискват да не се споделят публично. Разкри връзката си с него още преди нещата между нас да са окончателно приключили”, разказва д-р Найденова, която е споделяла живота си с Ангел 38 години и не е предполагала, че огромната им любов може да приключи така. Найденов обаче бил тотално оплетен в мрежите на кюстендилската юристка и решен, че трябва да се разведе.

В първия момент Нина отказва развод. Впоследствие се съгласява и двамата попълват молбата по взаимно съгласие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Gergi Ibal sym q u pichkata lelina!
07.11.2018 16:49 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати