Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Защо Слави Трифонов избра Бойко Василев за първото си политическо ТВ интервю

Мнения

Защо Слави Трифонов избра Бойко Василев за първото си политическо ТВ интервю

Защо Слави Трифонов избра Бойко Василев за първото си политическо ТВ интервю - Tribune.bg

Предаването „Ку-ку” свързва Бойко Василев и Слави Трифонов

Телевизионната кариера на шоумена Слави Трифонов тръгва от БНТ - от студентската програма „Ку-ку“. Това предаване свързва Слави Трифонов с Бойко Василев и с Емил Кошлуков.

Създателите на „Ку-ку“ са членове на двете най-влиятелни в началото на 90-те години младежки организации - Федерация на независимите студентски дружества (ФНСД) и Университетския комитет на ДКМС.

Основни действащи лица са продуцентът Петър Курумбашев, главният сценарист Любен Дилов-син, водещият Камен Воденичаров, кукловодът Васил Василев-Зуяка, актьорите Влади Въргала и Август Попов, режисьорите Нидал Алгафари и Християн Ночев. По това време пък бившият политзатворник Емил Кошлуков е лидер на Федерация на независимите студентски дружества.

Влади Въргала довежда Слави в „Ку-ку“ и така през 1991 г. изгрява звездата на Трифонов със скечове. По това време той е студент в Консерваторията.

Бойко Василев пък е репортер и сценарист на студентското предаване и е сред авторите на прословутия „нубийския епизод".

„Най-голямата ми гордост е историята с интервютата за Нубия в предаването „Ку-ку" за 1 април 1993 година. А идеята за това предаване дойде от „На всеки километър", в който цяла серия е посветена на измислената арабска държава Нубия“, разказва години по-късно водещият на „Панорама“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати