Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Колективът“ опроверга Джасим: Не ГЕРБ, а ПП/ДБ/СС са платили „подигравката пред катедралата“...

Мрежата

„Колективът“ опроверга Джасим: Не ГЕРБ, а ПП/ДБ/СС са платили „подигравката пред катедралата“...

Колективът опроверга Джасим: Не ГЕРБ, а ПП/ДБ/СС са платили подигравката пред катедралата... - Tribune.bg

„Искам да знам колко пари от нашите данъци са дали ГЕРБ за подигравката пред катедралата... Защото имам някои въпроси относно цената“.

Това написа преди ден в профила си във Фейсбук от „Да, България“. Тезата беше широко застъпена в социалните мрежи и от други членове и симпатизанти на ПП и ДБ.

„Няма значение цената, защото нали са го поръчали ГЕРБ. Никой не пита кмета, защо го е поръчал, а защо не го маха?“, коментира Светодар Йосифов.

„Новото (управление и кмет) няма как да е сколасало толкова бърже, тия процедури са по минимум 3 месеца“, обяснява и Владислав Иванов под публикацията.

Всички те обаче явно грешат. Това беше потвърдено от самите автори, които разказаха в обемна публикация колко бързо се е случило всичко и как е трябвало да са готови за 2 седмици.

Арката трябвало да е 7 метра, но цената била несъвместима с бюджета на общината за Коледа и НГ

Сриват със земята авторите на златната арка: Предложете я на някой ромски барон за декор в гаража

„Преди няколко седмици едно от най-знаковите пространства в София стана пешеходна зона и това се превърна във вълнуваща новина за столицата ни. Малко след това бяхме поканени от Общината да станем част от екип, който планира краткосрочни преместваеми намеси, декоративно оформление и събития в новата пешеходна зона покрай коледно-новогодишните празници. В кратък срок бе съставен екип, състоящ се от урбанисти, креативни директори, сценографи, както и от експерти от няколко различни звена на общината - вярваме, че това е правилният и иновативен подход да се случват подобни инициативи и се надяваме да той бъде доразвит“, обявиха от „Колективът“.

От позицията им става ясно още, че те са получили договора без да е проведен конкурс.

Допада ли ви коледната украса в София?

 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети